Voucher - Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων

voucher epistimonon

Αν είστε επιλέξιμος ελεύθερος επαγγελματίας επιστήμονας κάντε σε μας την αίτηση σας εδώ ώστε για παρακολουθήσετε τα μαθήματα από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και να εκμεταλλευτείτε το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών και των προνομίων που προσφέρουμε.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε ενδιαφέρον

securityΤο ΚΕΚ Τεχνικές σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου οργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας 105 ωρών, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄ αριθ.4892/1/76-γ΄/17-5-2010 Κ.Υ.Α. κατάλληλο για εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού τύπου Α’. NEO TMHMA από 27/05/2013 έως 27/06/2013.

 

Να σημειωθεί ότι από 01/01/12 οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ανανεώσουν την άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας αν δεν κατέχουν το σχετικό Πιστοποιητικό.
Οι εγγραφές άρχισαν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στο πρώτο τμήμα 25 ατόμων.

Απευθύνεται:
Σε οποιονδήποτε θέλει να εργαστεί ως προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας (security) ανεξαρτήτου χώρου ή να ανανεώσει την άδεια εργασίας του ως προσωπικό ασφαλείας.

Ενδεικτικές Ενότητες Σεμιναρίου:

  • Ισχύον εθνικό νομοθετικό & θεσμικό πλαίσιο
  • Διαχείριση διαπροσωπικών συγκρούσεων
  • Ποινικός Κώδικας - Δίκαιο
  • Εισαγωγή στην ασφάλεια - Ορισμοί – Έννοιες - Κατηγορίες κινδύνων -Οργανωμένο έγκλημα
  • Βασικά καθήκοντα του προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α - Γενικές οδηγίες για το προσωπικό ιδιωτικήςασφάλειας - Καταγραφή και μετάδοση πληροφοριών
  • Βασικά καθήκοντα του προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α Στατική φύλαξη – Φρούρησηστόχων - Εκτέλεση περιπολιών - Κέντρα Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ.)
  • Εκτέλεση χρηματαποστολών -Έλεγχος υπόπτων. Ασφάλεια Φυσικών Εγκαταστάσεων, ασφάλεια Προσωπικού,ασφάλεια Κτιρίων, ασφάλεια αθλητικών εκδηλώσεων, ασφάλεια αερολιμένων, ασφάλειαλιμένων, ασφάλεια Τεχνολογίας Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Information andCommunication Technology Security), ασφάλεια Επικοινωνιών Ασφάλεια Συστημάτωνκαι Δικτύων Πληροφορικής
  • Πυρασφάλεια/Πυροπροστασία/αντιμετώπιση τεχνολογικών ατυχημάτων και Παροχή Πρώτων Βοηθειών

Εισηγητές:

Γεώργιος Τρυγώνης, Εμμανουήλ Τριγώνης,Νικόλαος Προκοπάκης, Απόστολος Παπαδάκης,

Χαράλαμπος Λιλίτσης, Εμμανουήλ Πετράκης, Βασίλης Στεφανουδάκης

Διάρκεια σεμιναρίου: 105 ώρες ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

Κόστος: προγράμματος 340 ευρώ. Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (Πιστοποιητικό τύπου Α’) θα πρέπει να επιβαρυνθούν το παράβολο του ΚΕΜΕΑ 150 ευρώ περίπου. Το Πιστοποιητικό τύπου Α’ είναι προσαρμοσμένο στο επαγγελματικό περίγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) πρώην (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.) του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.

Να σημειωθεί ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από το ΚΕΜΕΑ για να επιδοτηθεί το σεμινάριο αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμη από το Υπουργείο!!!

Μπορείτε να κατεβάσετε το ενημερωτικό έντυπο και την αίτηση συμμετοχής από τους παρακάτω συνδέσμους:
Ενημερωτικό έντυπο
Αίτηση συμμετοχής

Επικοινωνία:
Πληροφορίες και αιτήσειςστο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-342136 &331590 κα Μαίρη Βενιχάκη  venihaki@katartisi.gr, κα Έφη Κουτεντάκη  koutentaki@katartisi.gr από τις 08:00πμ έως 3:00 μ.μ. Ιστοσελίδα:www.katartisi.gr

Μένουμε Σπίτι - Ράβουμε Μάσκες

RAVOUME MASKES 2 1

Αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και τις 10/04/2020.

Παρακαλούνται οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι σχετικά με τα προγράμματά μας, να αποφεύγουν να προσέρχονται στο χώρο της γραμματείας και αντί αυτού να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα, emails και λογαριασμούς social media προκειμένου να επικοινωνήσουν με τη σχολή μας.

Τηλ: 2810302730, 2810244730

Email: info@katartisi.gr

Facebook: Κεκ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Η παραπάνω πρωτοβουλία ελήφθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Πολιτική Cookies