Voucher - Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων

voucher epistimonon

Αν είστε επιλέξιμος ελεύθερος επαγγελματίας επιστήμονας κάντε σε μας την αίτηση σας εδώ ώστε για παρακολουθήσετε τα μαθήματα από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και να εκμεταλλευτείτε το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών και των προνομίων που προσφέρουμε.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε ενδιαφέρον

Kek-texnikes-sxoles-epimelhthriou-hrakleiou-seminario-anaptuksi-efarmogwn-androidΤο Κ.Ε.Κ. Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου,διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Eισαγωγή στην ανάπτυξη Android εφαρμογών” Έμπειροι εισηγητές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα παρουσιάσουν στην πράξη όσα πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να αναπτύξει τη δική του Android εφαρμογή.
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 14 - 24 Μαΐου 2013


Την Παρασκευή 10 Μαΐου 19:00 - 21:00, θα πραγματοποιηθεί εισαγωγική παρουσίαση γνωριμίας με τη γλώσσα προγραμματισμού Java, για την ανάπτυξη Android εφαρμογών. (συμμετοχή στην ημερίδα Δωρεάν)
Η εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί σε έξι τετράωρα που θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, κάθε Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 14 έως 24 Μαΐου 17:00 - 21:00.
Απευθύνεται: σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις στον προγραμματισμό για Android με χρήση της Java.
Σκοπός: του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με την γλώσσα προγραμματισμού Java και να κατασκευάζουν τις δικές τους Android εφαρμογές. πληροφορίες: www.androidseminar.com
Θεματικές Ενότητες :

Γνωριμία με την Java και Eclipse
Γνωριμία με Android SDK και Android Developemnt Tools
Ανατομία και κύκλος ζωης εφαρμογών Android
Γραφικό περιβάλλον εφαρμογών Android
Intents και Activity, χρήση Broadcast Receiver
Εικόνα, Ηχος, Μενου, WebViews, Content Providers
Γνωριμία με το Google Maps API
Δημοσίευση Εφαρμογών Android στο Market

Διάρκεια σεμιναρίου: Εισαγωγική παρουσίαση, Παρασκευή 10 Μαΐου 19:00 – 21:00.
Σεμινάριο,14,16, 17, 21, 23 και 24 Μαΐου 17:00 - 21:00.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Καρούζου, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου Κορωναίου 9. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής:
Ο κος Νικόλαος Καλλιγιάννης, είναι απόφοιτος του Mητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Manchester μεπτυχίο στην Επιστήμη Υπολογιστών με Οικονομικά και Μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιστήμη Υπολογιστών,Μεθοδολογία Αξιολόγησης Παραβαλλόντων Ταχείας Ανάπτυξης Εφαρμογών από το Πανεπιστήμιοτου Salford. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην ανάπτυξη εφαρμογών διαχείρισης στόλουκαι τον προγραμματισμό σε πλατφόρμες smart-phone Microsoft και Android. Εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης σε εφαρμογέςγια φορητές συσκευές έχοντας αποκομίσει σημαντική εμπειρία στις απαιτήσεις καιδυσκολίες αυτών των έργων.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος προγράμματος: 80 ευρώ.

Σχετικά Αρχεία:
Ενημερωτικό Έντυπο
Αίτηση Συμμετοχής

Πληροφορίες και αιτήσεις,
Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης,Τηλ.κέντρο:2810342136, 2810302730 Fax:2810227189

e-mail: info@katartisi.grweb: νwww.katartisi.gr fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholes

Μένουμε Σπίτι - Ράβουμε Μάσκες

RAVOUME MASKES 2 1

Αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και τις 10/04/2020.

Παρακαλούνται οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι σχετικά με τα προγράμματά μας, να αποφεύγουν να προσέρχονται στο χώρο της γραμματείας και αντί αυτού να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα, emails και λογαριασμούς social media προκειμένου να επικοινωνήσουν με τη σχολή μας.

Τηλ: 2810302730, 2810244730

Email: info@katartisi.gr

Facebook: Κεκ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Η παραπάνω πρωτοβουλία ελήφθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Πολιτική Cookies