Απευθύνεται: σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να ασχοληθούν με φροντίδα και βελτίωση ανθόκηπων, είτε δικών τους είτε πιθανών πελατών

Σκοπός: του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν είτε να εργαστούν ως  επαγγελματίες στη συντήρηση/βελτίωση  ανθόκηπων  και πάρκων είτε απλά να καλύψουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες φροντίδας του δικού τους κήπου.

Ενότητες σεμιναρίου:

Συντήρηση - Βελτίωση Κήπου

  • · Στοιχεία μορφολογίας και φυσιολογίας φυτών
  • · Στοιχεία εδαφολογίας-υποστρώματα καλλιέργειας καλλωπιστικών
  • · Αισθητική αξία  καλλωπιστικών φυτών-κατηγορίες και αναγνώριση
  • · Καλλιεργητικές επεμβάσεις στα καλλωπιστικά φυτά (πολλ/μός-μεταφύτευση-κλάδεμα-λίπανση-πότισμα-φυτοπροστασία)
  • · Μηχανήματα και εργαλεία κηποτεχνίας

Δικαίωμα συμμετοχής:
Το κόστος του προγράμματος είναι 170€*  ανά συμμετοχή.

Χρόνος Διεξαγωγής: 32 ώρες

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 νέα Αλικαρνασσός

Εισηγητής: Ο Βλοντακης Γιώργος είναι γεωπόνος,  περιβ/λόγος  και καλλιεργητής, με  εμπειρία 30 χρόνων διδασκαλίας γεωπονικών μαθημάτων,  τόσο σε επαγγελματικά λύκεια όσο και στην εκπαίδευση ενηλίκων.  Είναι πιστοποιημένος εκπ/της ενηλίκων και συγγραφέας   βιβλίων και άρθρων για την οικολογική γεωργία.

Η Ορσαλία Κατσούλη είναι Τεχνολόγος-Γεωπόνος, έχει εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης πάνω από 20 χρόνια καθώς έχει διδάξει σε πολλά προγράμματα κατάρτισης σε Ιδιωτικούς και Δημόσιους φορείς.

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 302730  φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 08:30 έως 14:30 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

*ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές.

Πολιτική Cookies