Ένα νέο σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται ή θέλουν να εργαστούν στο χώρο της εστίασης και στοχεύει στην εκπαίδευση τους σε υψηλό επίπεδο και διάφορους τομείς όπως κανόνες υγιεινής, χώρους εστιατορίου, εξοπλισμός, θέματα προσωπικού και τρόπους σερβιρίσματος.

  • Εισαγωγή (ιστορική αναδρομή, όρος service, χαρακτηριστικά επισιτιστικής επιχείρησης, τάσεις και εξελίξει)
  • Χώροι εστιατορίου
  • Εξοπλισμός και διαχείριση του
  • Υγιεινή και Ασφάλεια
  • Φιλοσοφίες set up table
  • Couvert
  • Σύνθεση προσωπικού και ανάλυση θέσεων
  • Περιγραφή εργασιών
  • Κρίσιμα σημεία του service
  • Εργασιακές σχέσεις και pay roll
  • Τρόποι παράθεσης εδεσμάτων
  • Mise n place
  • Σειρά εδεσμάτων
  • Πρωινό και brunch
  • Κανόνες σερβιρίσματος
  • Αγγλικός και Γαλλικός τρόπος service
  • Προσωποποιημένο service
  • Banquet εκδηλώσεις

Το κόστος του προγράμματος: είναι 260€ ανά συμμετοχή

Χρόνος Διεξαγωγής: Το τμήμα θα διεξαχθεί από τις 23/01/18 έως τις 09/02/18 κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή απογευματινές ώρες (17.00-22.00) και θα έχει συνολική διάρκεια 54 διδακτικές ώρες.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητές:
Ο Σύρμος Γεώργιος , είναι ο κεντρικός εισηγητής του σεμιναρίου, είναι εκπαιδευτής Εστιατοριακής Τέχνης και Τεχνικής από το 2006. Έχει δράση σε τρεις βασικούς τομείς, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επισιτιστικές επιχειρήσεις και εκπαίδευση σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα. Εργάζεται ως Food & Beverage σε Υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα και αναλαμβάνει συμβουλευτικά επισιτιστικές επιχειρήσεις. Ασχολήθηκε με το Mendi Project και διδάσκει σε ιδιωτικό ΙΕΚ.
Ο Χριστόδουλος Κόκκαλης, είναι ένας από τους ειδικούς εκπαιδευτές του σεμιναρίου, τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται σε υπηρεσίες φιλοξενίας και ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών σε επισιτιστικά τμήματα ξενοδοχείων 5 αστέρων. Παράλληλα τα τελευταία 3 χρόνια έχει ενταχθεί στον τομέα της εκπαίδευσης, αρχικά στο project Mendi και έπειτα σε ιδιωτικά ΙΕΚ. ην ΠΣΕΚ και μετά στο ΙΕΚ Μορφή, να επιμορφώσω την νέα γενιά αλλά και τους επαγγελματίες του κλάδου. Το 2017 επιλέχτηκε από την εταιρία του να είναι ένας από τους βασικούς εκπαιδευτές της Εστιατοριακής Τέχνης στα Ενδοεταιρικά σεμινάρια.
Ο Μιχάλης Χαλκιαδάκης, είναι ένας από τους ειδικούς εκπαιδευτές του σεμιναρίου Εστιατοριακής τέχνης & Τεχνικής. Εργάζεται ως Maitre σε μονάδα φιλοξενίας 5 αστέρων με 11 επισιτιστικά τμήματα. Πριν κατείχε Διευθυντική θέση σε μικρότερη μονάδα. Γενικά εργάζεται στο χώρο της Εστίασης από το 1992 με απόλυτη επιτυχία. Το 2017 επιλέχτηκε από την εταιρία του να είναι ένας από τους βασικούς εκπαιδευτές της Εστιατοριακής Τέχνης στα Ενδοεταιρικά σεμινάρια.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-302735 & 302730,info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

* Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: άνεργους, σε εγγραφές γκρουπ άνω των 3 ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής 3 βδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου. Οι εκπτώσεις δεν παρέχονται αθροιστικά. Παρέχεται και η δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις.

Πολιτική Cookies