Voucher - Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων

Αν είστε επιλέξιμος ελεύθερος επαγγελματίας επιστήμονας κάντε σε μας την αίτηση σας εδώ ώστε για παρακολουθήσετε τα μαθήματα από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και να εκμεταλλευτείτε το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών και των προνομίων που προσφέρουμε.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε ενδιαφέρον

 

Ένα νέο σεμινάριο, μοναδικό στο είδος του, το οποίο περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και έρχεται να καλύψει ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στον τομέα του τουρισμού και όχι μόνο, προετοιμάζοντας νέους και νέες να καλύψουν το πόστο του μπαρ με μεγάλη επιτυχία και άνεση.

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον τομέα του μπαρ είτε σε ξενοδοχείο είτε γενικότερα στον χώρο του τουρισμού.

Σκοπός σεμιναρίου: Μέσα από αυτό το σεμινάριο οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν γνώσεις πάνω στον τομέα του μπαρ αλλά και δεξιότητες καθώς το μεγαλύτερο μέρος του σεμιναρίου αφορά πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων πάνω σε νέες συνταγές, εργαλεία παρασκευής ποτών και καφέ αλλά και εξυπηρέτηση πελατών και τεχνικές πωλήσεων.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα είναι ικανοί να αναλάβουν υπηρεσία σε θέση μπαρ ξενοδοχείων και άλλων αντιστοίχων επιχειρήσεων εστίασης.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Ποτογνωσία
  • Εργαλεία bar - ποτήρια
  • Τεχνικές ανάμιξης
  • Set up bar station, προετοιμασία bar
  • 10 κλασικά cocktails
  • Speed bartending
  • Τεχνικές πωλήσεων, εξυπηρέτηση πελάτη
  • Βασικές γνώσεις κρασιού
  • Βασικές γνώσεις μπύρας
  • Βασικές γνώσεις καφέ (espresso, cappuccino)

Κόστος σεμιναρίου: 450€* ανά συμμετοχή

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου
*Οι εκπτώσεις δεν παρέχονται αθροιστικά
*Παρέχεται και η δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις

Χώρος υλοποίησης: Ικάρου και Αρχιμήδους 1

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

Εισηγητής:
Ο Γιώργος Δενδράκης είναι απόφοιτος της σχολής «Shaker Bar School» του Λονδίνου, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων cocktail και γευσιγνωσίας σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο όπως Νέα Ορλεάνη, Παρίσι, Βερολίνο κτλ.
Έχει διακριθεί για τις γνώσεις του στο κομμάτι του bar αλλά και του cocktail ειδικότερα σε πολλούς πανελλήνιους αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς.

€ 450,00 ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Επικοινωνία:
Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302730, φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και τις 10/04/2020.

Παρακαλούνται οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι σχετικά με τα προγράμματά μας, να αποφεύγουν να προσέρχονται στο χώρο της γραμματείας και αντί αυτού να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα, emails και λογαριασμούς social media προκειμένου να επικοινωνήσουν με τη σχολή μας.

Τηλ: 2810302730, 2810244730

Email: info@katartisi.gr

Facebook: Κεκ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Η παραπάνω πρωτοβουλία ελήφθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Πολιτική Cookies