Το σεμινάριο απευθύνεται στους επιχειρηματίες, εργαζομένους αλλά και σε όποιον επιθυμεί να βελτιώσει τις ικανότητες του στην γαλλική γλώσσα, ώστε ν’ ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου:
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών και σημείων καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Επανάληψη (α’ κύκλου)
  • λεξιλόγιο και εξάσκηση προφορικού λόγου στα καταστήματα (ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ κοσμήματα, τουριστικά κοσμήματα, σνακ, μπαρ, καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία)
  • Λεξιλόγιο και εξάσκηση για καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα
  • Λεξιλόγιο και εξάσκηση για τουριστικά γραφεία και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων
  • Συναλλαγές, προβλήματα συναλλαγών
  • Επανάληψη

Κόστος σεμιναρίου: 140€ ανά συμμετοχή
Διάρκεια σεμιναρίου: 30 διδακτικές ώρες

Χρόνος διεξαγωγής: Δευτέρα και Τετάρτη από 14/11/16 έως 14/12/16 και ώρες από 20:00 μ.μ έως 22:30 μ.μ

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

Εισηγήτρια:
Η Κάλλια Καρλή είναι απόφοιτη παιδαγωγικού τμήματος προσχολικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι επίσης κάτοχος ανώτατου πτυχίου γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας του πανεπιστημίου της Σορβόννης.  Έχει συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια καθηγητών γαλλικής γλώσσας για την προσέγγιση διπλωμάτων του IFA (Institut Francais Athenes)

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302730, φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies