Επαναλαμβανόμενα Τμήματα

Η αντικυτταριτιδική θεραπεία σώματος είναι μια συνολική συνεδρία θεραπείας βασισμένη στη λάσπη Καταλονίας, σε κόκκους από κοραλλιογενείς υφάλους, αλλά και σε τεχνική μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Αποτελεί μια θεραπεία με αντικυτταριδική δράση, αποτοξίνωση και σύσφιξη.

Απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς γενικότερα, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εξειδικευτεί σε τεχνικές του κλάδου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η η εξειδίκευση σε μία θεραπεία σώματος που έχει αντικυτταριτιδική δράση, αποτοξινώνει και συσφίγγει, εφαρμόζοντας κοσμητικά προϊόντα σε συνδυασμό με τεχνική λεμφικού μασάζ με τα χέρια αλλά και με εργαλεία όπως βεντούζες. Προσφέρει χρήσιμες γνώσεις για κάθε Αισθητικό και Make Up Artist ώστε να μπορεί να παρέχει ένα ολόκληρο πακέτο υπηρεσιών.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

Το σεμινάριο ξεκινά με την εκμάθηση των κανόνων υγιεινής και την χρήση κοσμητικών προϊόντων επιλεγμένων και επαγγελματικών εταιριών. Συνεχίζει με αγωγή θεραπείας σώματος η οποία περιλαμβάνει απολέπιση, μασάζ με αντικυτταριτιδική κρέμα, ενυδάτωση με μάσκα που η βάση της είναι η λάσπη πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, και ολοκληρώνουμε με μασάζ εφαρμόζοντας αποσυμφορητική και συσφικτική κρέμα. Ακολουθούν αρκετές ώρες πρακτικής εξάσκησης μεταξύ των συμμετεχόντων με υλικά που παρέχονται από εμάς.

Συνολική διάρκεια: 12 διδακτικές ώρες

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή

Εισηγήτρια:
Η Αθηνά Ψυλλάκη γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και ασχολήθηκε επαγγελματικά με την Διακόσμηση επί σειρά ετών. Παρακολούθησε Επιμορφωτικά και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια διαφόρων Τεχνικών Χειρομάλαξης, Αισθητικής και Make up. Το 2013 πιστοποιήθηκε ως η πρώτη Ελληνίδα Δερμοτριχολόγος από την Accademia Dei Giardini στο Μιλάνο. Από το 2011 έως και σήμερα διδάσκει και επιμορφώνει επαγγελματίες αλλά και ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το μασάζ. Υπήρξε Διευθύντρια Σπουδών στο Σεμιναριακό Κέντρο Health & Beauty Workshops επί σειρά ετών και έχει διδάξει σε συνέδρια Δερμοτριχολογίας, Αισθητικής και Χειρομαλαξίας σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία: Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλέφωνο 2810-302730, 2810302736 &, φαξ 2810-227189 και info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies