Απευθύνεται: Σε κάθε επαγγελματία που θέλει να ανανεώσει τις γνώσεις του, αλλά και σε αρχάριους που θα ήθελαν να μπουν στον κόσμο του μακιγιάζ!

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση του σωστού μακιγιάζ, βήμα - βήμα. Θα αποκτήσετε δεξιότητες όπως αυτές της σωστής φωτοσκίασης, ανόρθωσης ματιών και σχηματισμό χειλιών.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

Περιλαμβάνει:

  • Ιστορία του μακιγιάζ
  • Θεωρία χρωματολογίας, συμμετρίες
  • Φωτοσκιάσεις
  • Πρωινό – Βραδινό – Διορθωτικό
  • Τρία θεμελιώδη είδη μακιγιάζ: Smokey Eye – Socket – Γωνία

Το σεμινάριο ξεκινά με την εκμάθηση κανόνων υγιεινής, συνεχίζει με θεωρία για την ιστορία του μακιγιάζ, θεωρία χρωματολογίας, χρωματομετρίας, συμμετρίες, μορφολογίας προσώπου, φωτοσκιάσεις και βασικά βήματα για το σωστό μακιγιάζ.
Ακολουθεί πρακτική εξάσκηση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων με εργαλεία και επαγγελματικά υλικά που παρέχονται από εμάς.

Ώρες διαξαγωγής: 17:00 - 21:30
Συνολική διάρκεια 18 διδακτικές ώρες

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 130€ ανά συμμετοχή

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

Εισηγήτρια:
Η Αθηνά Ψυλλάκη γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και ασχολήθηκε επαγγελματικά με την Διακόσμηση επί σειρά ετών. Παρακολούθησε επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια διαφόρων τεχνικών Χειρομάλαξης, Αισθητικής και Make up. Το 2013 πιστοποιήθηκε ως η πρώτη Ελληνίδα Δερμοτριχολόγος από την Accademia Dei Giardini στο Μιλάνο.
Από το 2011 έως και σήμερα διδάσκει και επιμορφώνει επαγγελματίες αλλά και ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το μασάζ. Υπήρξε Διευθύντρια Σπουδών στο Σεμιναριακό Κέντρο Health & Beauty Workshops επί σειρά ετών και έχει διδάξει σε συνέδρια Δερμοτριχολογίας, Αισθητικής και Χειρομαλαξίας σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302736 & 302730 κ. Βενιχάκη email venihaki@katartisi.gr φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 08:00πμ έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies