Επαναλαμβανόμενα τμήματα 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με την εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση (πώληση, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή πάσης φύσεως συσκευών ή εγκαταστάσεων).

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την ολική ποιότητα στο after sales, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που ξεκινά πριν την πώληση και εξασφαλίζει πιστούς πελάτες και επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.
Θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν και να προτείνουν λύσεις στους τομείς της εσωτερικής οργάνωση της επιχείρησης, την αύξηση της κερδοφορίας, την πιστότητα πελατών, την προώθηση σε νέους ή διαφυγόντες πελάτες και την διαχείριση τυχόν συγκρουσιακών καταστάσεων αν και όταν προκύψουν.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Το after sales σαν εργαλείο πώλησης
  • Η «ανθρώπινη επαφή» μετά την πώληση
  • Εσωτερική οργάνωση για την επίτευξη των στόχων μας
  • Κοστολόγηση, κερδοφορία, διαχείριση αποθήκης ανταλλακτικών, διαχείριση χρόνου
  • Προώθηση σε νέους και υφιστάμενους πελάτες-αύξηση τζίρου πωλήσεων, επαγγελματική δικτύωση
  • Διαχείριση ολικής ποιότητας και εργαλεία ελέγχου ικανοποίησης πελατών, πιστότητα πελατών

Προσφορά: 1 ώρα δωρεάν προσωπική συμβουλευτική μετά το σεμινάριο ανά επιχείρηση ή ελεύθερο επαγγελματία

Κόστος προγράμματος: 110€ ανά συμμετοχή
Διάρκεια: 20 ώρες

€ 110.00 ΠΛΗΡΩΜΗ
 

Εισηγητής:
Ο Νάσος Μακράκης είναι κάτοχος πτυχίου Μάστερ Μηχανολόγου Μηχανικού και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Liverpool και από το 2009 έως το 2014 έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος τμημάτων After Sales επιχειρήσεων στην Αθήνα και το Ηράκλειο. Διαθέτει εκατοντάδες ώρες εμπειρίας σε εισήγηση σεμιναρίων με τεχνικό και διοικητικό-οργανωτικό αντικείμενο, σε πολλές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα. Από το 2014 διατηρεί Τεχνικό - Μελετητικό Γραφείο Μηχανολόγου Μηχανικού και συμβούλου επιχειρήσεων και είναι σε θέση να προσφέρει τόσο θεωρητική όσο και πρακτική, άμεσα υλοποιήσιμη, γνώση στο θέμα που πραγματεύεται το σεμινάριο.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730 κ. Κυριάκος  Λεονταράκης - email: leontarakis@katartisi.gr φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies