Μένουμε Σπίτι και Μαθαίνουμε Σπίτι

Σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα δημοφιλή σεμινάριά μας από απόσταση. Στις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με σεβασμό στην ποιοτική εκπαίδευση, διατηρούμε τα υψηλά στάνταρντ μας και ανταποκρινόμαστε στις νέες συνθήκες.

Χρησιμοποιούμε μοντέρνο εξοπλισμό κατάρτισης από απόσταση και αξιοποιούμε την 70χρονη εμπειρία μας στο σχεδιασμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης για να σας παρέχουμε τα σεμινάριά μας και ηλεκτρονικά.

Ακόμα, αξιοποιούμε το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και εξασφαλίζουμε ποιοτική ευελιξία στην εκπαίδευση ενηλίκων για να παραμένουμε όλοι ασφαλείς και να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε.

Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις.

 

Επαναλαμβανόμενα τμήματα 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με την εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση (πώληση, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή πάσης φύσεως συσκευών ή εγκαταστάσεων).

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την ολική ποιότητα στο after sales, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που ξεκινά πριν την πώληση και εξασφαλίζει πιστούς πελάτες και επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.
Θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν και να προτείνουν λύσεις στους τομείς της εσωτερικής οργάνωση της επιχείρησης, την αύξηση της κερδοφορίας, την πιστότητα πελατών, την προώθηση σε νέους ή διαφυγόντες πελάτες και την διαχείριση τυχόν συγκρουσιακών καταστάσεων αν και όταν προκύψουν.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Το after sales σαν εργαλείο πώλησης
  • Η «ανθρώπινη επαφή» μετά την πώληση
  • Εσωτερική οργάνωση για την επίτευξη των στόχων μας
  • Κοστολόγηση, κερδοφορία, διαχείριση αποθήκης ανταλλακτικών, διαχείριση χρόνου
  • Προώθηση σε νέους και υφιστάμενους πελάτες-αύξηση τζίρου πωλήσεων, επαγγελματική δικτύωση
  • Διαχείριση ολικής ποιότητας και εργαλεία ελέγχου ικανοποίησης πελατών, πιστότητα πελατών

Προσφορά: 1 ώρα δωρεάν προσωπική συμβουλευτική μετά το σεμινάριο ανά επιχείρηση ή ελεύθερο επαγγελματία

Κόστος προγράμματος: 110€ ανά συμμετοχή
Διάρκεια: 20 ώρες

€ 110.00 ΠΛΗΡΩΜΗ
 

Εισηγητής:
Ο Νάσος Μακράκης είναι κάτοχος πτυχίου Μάστερ Μηχανολόγου Μηχανικού και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Liverpool και από το 2009 έως το 2014 έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος τμημάτων After Sales επιχειρήσεων στην Αθήνα και το Ηράκλειο. Διαθέτει εκατοντάδες ώρες εμπειρίας σε εισήγηση σεμιναρίων με τεχνικό και διοικητικό-οργανωτικό αντικείμενο, σε πολλές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα. Από το 2014 διατηρεί Τεχνικό - Μελετητικό Γραφείο Μηχανολόγου Μηχανικού και συμβούλου επιχειρήσεων και είναι σε θέση να προσφέρει τόσο θεωρητική όσο και πρακτική, άμεσα υλοποιήσιμη, γνώση στο θέμα που πραγματεύεται το σεμινάριο.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730 κ. Κυριάκος  Λεονταράκης - email: leontarakis@katartisi.gr φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και τις 10/04/2020.

Παρακαλούνται οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι σχετικά με τα προγράμματά μας, να αποφεύγουν να προσέρχονται στο χώρο της γραμματείας και αντί αυτού να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα, emails και λογαριασμούς social media προκειμένου να επικοινωνήσουν με τη σχολή μας.

Τηλ: 2810302730, 2810244730

Email: info@katartisi.gr

Facebook: Κεκ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Η παραπάνω πρωτοβουλία ελήφθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Πολιτική Cookies