Voucher - Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων

voucher epistimonon

Αν είστε επιλέξιμος ελεύθερος επαγγελματίας επιστήμονας κάντε σε μας την αίτηση σας εδώ ώστε για παρακολουθήσετε τα μαθήματα από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και να εκμεταλλευτείτε το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών και των προνομίων που προσφέρουμε.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε ενδιαφέρον

diktuo-paremvasis-gunaikwn-seminarioΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος εμπίπτει στις παρακάτω κατηγορίες ότι, υλοποιεί Σχέδιο Δράσης για την προώθηση της ισότητας των φύλων και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών, με τίτλο: «Παγκρήτια Πρωτοβουλία για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στους Δήμους/ Νομούς Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου στην Περιφέρεια Κρήτης. Το σχέδιο δράσης θα χρηματοδοτηθεί μέσω της πράξης 3.2.4. (Α & Β Κύκλου) “Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (Γυναικείων Οργανώσεων) του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», με δικαιούχο την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ ΥΠΕΣ).

 

Προϋπόθεση συμμετοχής:
Γυναίκες,

  • επιχειρηματίες (αυτοαπασχολούμενες)
  • άνεργες και μακροχρόνια άνεργες
  • Μετανάστριες αυτοαπασχολούμενες ή πρώην (οι οποίες διαμένουν μόνιμα στη χώρα)

Δράσεις Προγράμματος:

  • Ενέργειες συμβουλευτικής, πληροφόρησης και στήριξης γυναικών: θα πραγματοποιηθούν ενέργειες ενημέρωσης, συμβουλευτικής και προσανατολισμού από τα μέλη του Δικτύου, καθώς και ομαδοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα αναζήτησης εργασίας, ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, νέες τεχνολογίες και τάσεις της αγοράς.
  • Συνέδρια- Σεμινάρια- Ημερίδες, διοργάνωση 4 ενημερωτικών ημερίδων (1 σε κάθε Νομό της Περιφέρειας Κρήτης) και ενός συνεδρίου παρουσίασης των αποτελεσμάτων στο τέλος του έργου όπου θα παρουσιαστούν η πορεία υλοποίησης του σχεδίου δράσης οι δραστηριότητες του Δικτύου, θέματα ισότητας των φύλων, βέλτιστες πρακτικές και επιτυχημένα παραδείγματα γυναικών που υποστηρίχθηκαν από το Δίκτυο.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση και η ανάπτυξη/εξέλιξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας, η ένταξη και η επανένταξη γυναικών στην αγορά εργασίας, μέσα από συμβουλευτική υποστήριξη, ενέργειες κατάρτισης/ επιμόρφωσης και εκμάθησης/αξιοποίησης μεθόδων αναζήτησης εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση τους έως τις 10 Φεβρουαρίου 2014 μαζί με τα εξής δικαιολογητικά:

  • Έναρξη επιχείρησης (εφόσον αφορά αυτοαπασχολούμενες)
  • Κάρτα ανεργίας φωτοτυπία επικυρωμένη (εφόσον αφορά άνεργες)
  • Ταυτότητα φωτοτυπία επικυρωμένη
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Αίτηση συμμετοχής η οποία δίνεται από το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης

Σχετικά Αρχεία:

Υπεύθυνη προγράμματος, Έλενα Γρηγοριάδη, διεύθυνση Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, τηλέφωνο 2810-247046, από τις 08:00 έως 16:00 μ.μ.
e-mail: dipagyk@gmail.com fb: www.facebook.com/dipagy blog: dipagyk.blogspot.gr

Ταχ. Διεύθυνση: Κορωναίου 9 Ηράκλειο, 14.01.2014 Αρ. Πρωτ.: 267
Ταχ. Κώδικας: 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 
Πληροφορίες: Έλενα Γρηγοριάδη 
Τηλέφωνο: 2810-247046
Fax: 2810-227189
E-mail: dipagyk@gmail.com

Μένουμε Σπίτι - Ράβουμε Μάσκες

RAVOUME MASKES 2 1

Αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και τις 10/04/2020.

Παρακαλούνται οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι σχετικά με τα προγράμματά μας, να αποφεύγουν να προσέρχονται στο χώρο της γραμματείας και αντί αυτού να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα, emails και λογαριασμούς social media προκειμένου να επικοινωνήσουν με τη σχολή μας.

Τηλ: 2810302730, 2810244730

Email: info@katartisi.gr

Facebook: Κεκ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Η παραπάνω πρωτοβουλία ελήφθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Πολιτική Cookies