Απευθύνεται : Σε επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις οριζόντιες δεξιότητες τους (soft skills), τόσο με τους πελάτες τους όσο και με συνεργάτες και άτομα του περιβάλλοντος τους. Οι συμμετέχοντες θα βελτιώσουν την δημόσια ομιλία τους, τις παρουσιάσεις τους, θα γίνουν δημιουργικότεροι και θα αυξήσουν το επίπεδο της συνεργασίας τους. 

Σκοπός : Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και δεξιότητες που θα βελτιώσουν την καθημερινή και επαγγελματική τους ζωή. Με την έκθεση σε μια ομάδα και ένα ασφαλές περιβάλλον ο συμμετέχων μπορεί να διαπιστώσει και μετέπειτα, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του εφαρμοσμένου improv, να επιχειρήσει να βελτιώσει αδυναμίες στην δημόσια ομιλία, στην δημιουργικότητα και στην συνεργασία με άλλα άτομα.

 

Η υλοποίηση του σεμιναρίου θα γίνει μέσω βιωματικών ασκήσεων και παιχνιδιών improv που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ασκήσεις και παιχνίδια συνεργασίας, ομαδικότητας, δημιουργικότητας, διαχείρισης αποτυχίας, συναισθηματικής νοημοσύνης, εμπιστοσύνης κ.α.

Δικαίωμα συμμετοχής:
Το κόστος του προγράμματος είναι 100 €*  ανά συμμετοχή.

 *ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές.

Χρόνος Διεξαγωγής: 12 διδακτικές ώρες, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από 04/05 έως 22/05 και ώρα 19:00μμ – 21:00μμ

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 νέα Αλικαρνασσός

Εισηγητής:
Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης έχει ένα ευρύ υπόβαθρο με σπουδές στη χημεία, την τοξικολογία, αλλά και το αυτοσχεδιαστικό θέατρο (improv), τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Είναι ο δημιουργός και καλλιτεχνικός διευθυντής της Heraklion Improv Theater (HIT), της πρώτης σχολής αυτοσχεδιαστικού θεάτρου (improv) στην Κρήτη. Χρησιμοποιεί το εφαρμοσμένο improv για να παρέχει εργαλεία που βελτιώνουν τις δεξιότητες και ικανότητες σε ποικίλους τομείς της καθημερινότητας και της επαγγελματικής ζωής. Τα σεμινάρια που πραγματοποιεί χρησιμοποιώντας το εφαρμοσμένο improv επαφίενται πολλών τομέων: βελτίωση επικοινωνίας, βελτίωση συνεργασίας, ανάπτυξη της δημιουργικότητας, χτίσιμο της ομαδικότητας, διαχείριση της αποτυχίας κ.α. Με τη χρήση του εφαρμοσμένου improv τα σεμινάρια είναι διαδραστικά και ταυτόχρονα διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά.    

Με τη χρήση του εφαρμοσμένου improv τα σεμινάρια είναι διαδραστικά και ταυτόχρονα διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά.

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 302730  φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies