Ο αποτελεσματικός χειρισμός των παραπόνων των πελατών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πτυχές της παροχής εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών. Οι πελάτες που εκφράζουν ένα παράπονο προσφέρουν στον οργανισμό την ευκαιρία να εντοπίσει και να επιλύσει προβλήματα, να επιδείξει εξαιρετική εξυπηρέτηση και να διατηρήσει πιστούς πελάτες.

Ο στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος εξυπηρέτησης πελατών είναι να βοηθήσει τους υπαλλήλους να χειριστούν τα παράπονα των πελατών και τους δύσκολους πελάτες με επιτυχία.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Το παράπονο: ένα δώρο από τον πελάτη μας!
  • Γιατί είναι σημαντικό το παράπονο του πελάτη;
  • Τρόποι & πρακτικές τεχνικές διαχείρισης παραπόνων πελατών
  • Μέθοδος CARP
  • Στρατηγική χειρισμού καταγγελιών
  • Πως διαχειρίζομαι ένα παράπονο / αρνητικό σχόλιο στα social media
  • Συναισθηματική νοημοσύνη

Διάρκεια σεμιναρίου: 10 ώρες.

Κόστος συμμετοχής: 100€*
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές και σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων
*Οι εκπτώσεις δεν παρέχονται αθροιστικά

Η εισηγήτρια: Η κα Ειρήνη Παπαδάκη σπούδασε στην Μεγάλη Βρετανία, Διοίκηση και Μάρκετινγκ διεθνών επιχειρήσεων και ολοκλήρωσε τα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Διαχείριση Ανθρώπινου δυναμικού, και την Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια με 12 χρόνια εμπειρία στην Εκπαίδευση ενηλίκων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ικανότητα consulting για εύρεση εργασίας, σύνταξη βιογραφικού και προετοιμασία συνέντευξης υποψηφίου με 10 χρόνια εμπειρία στο recruiting. Σήμερα εργάζεται ως Customer Service Quality Manager παρακολουθώντας την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-302735 & 302730,info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies