Μαγειρέψτε αυθεντικές ιταλικές συνταγές και μάθετε τα μυστικά τα οποία κρύβει η ιδιαίτερα δημοφιλής ιταλική κουζίνα.
Είτε ασχολείστε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικάμε τη μαγειρική, μπορείτε να μυηθείτε στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας και να εκπλήξετε ευχάριστα τους πελάτες σας αν είστε επαγγελματίας ή τους δικούς σας ανθρώπους αν ασχολείστε ερασιτεχνικά.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή στην ιταλική κουζίνα
  • Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
  • Οργάνωση εργασίας
  • Συντήρηση τροφίμων (πίτσα, μακαρόνι, τυραμισού) 
  • Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
  • Πρακτική εργασία
  • Εξετάσεις

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών)

Διάρκεια: 18 διδακτικές ώρες.

Ηεμρομηνίες Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από 17/02/2020 έως 29/02/2020 και ώρες 19:00-21:30

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

Στους καταρτιζόμενους με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Εισηγητής:
Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies