Ελάτε μαζί μας σε ένα εντυπωσιακό και διαφωτιστικό σεμινάριο για την Κρητική Διατροφή, έναν τρόπο ζωής που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο υγιεινούς στον κόσμο. Με επικεφαλής τους γνωστούς σεφ Νίκο Κριτσωτάκη και Γιώργο Λαζανάκη, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις παραδοσιακές συνταγές και τις τεχνικές μαγειρικής τη κρητικής παράδοσης.

Κατά τη διάρκεια των δύο τετράωρων ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα βιώσουν τις μοναδικές γεύσεις και τα συστατικά που κάνουν την Κρητική Διατροφή τόσο ξεχωριστή. Από τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα μέχρι το ελαιόλαδο και τα πλούσια δημητριακά, αυτό το σεμινάριο είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες και να μάθουν περισσότερα για την κρητική διατροφή.


Το σεμινάριό μας έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την Κρητική Διατροφή, συμπεριλαμβανομένων των σεφ, των επαγγελματιών υγείας και όσων λατρεύουν τη μαγειρική.


Εγγραφείτε τώρα και ανεβάστε τις μαγειρικές σας ικανότητες σε νέα ύψη με το σεμινάριο Σαρακοστιανού Μενού!

 1η Ενότητα
                     • Σουπιές με ρεβύθια
                     • Γιαχνερό με κουκιά
                     • Χοχλιοί με ασκολίμπρους

 2η Ενότητα

                    • Παραδοσιακά κουμπανάκια Κρήτης
                    • Σταφιδόπιτα με ταχίνι
                    • Γλυκό τζουλαμά

Διάρκεια : 8 διδακτικές ώρες

Κόστος συμμετοχής για όλες τις ενότητες συνολικά 90€.


*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.


Εισηγητές :

Νικόλαος Κριτσωτάκης, Bakery Chef (πρακτική). Ο κος Κριτσωτάκης εξασκεί την τέχνη του αρτοποιού εδώ και 23 χρόνια. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος παραγωγής στις εταιρίες Τσατσάκης, Επιούσιος, Μαγαράκης και Δαμιανάκης ενώ μεταγενέστερα διετέλεσε τεχνικός Αρτοποιίας στις εταιρίες πρώτων υλών Bacaldrin, Ledra και Olympic Foods για όλη την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται ώς RnD Manager στις εταιρείες Βενέτη (Αθήνα), Εστία (Θεσσαλονίκη), και είναι υπεύθυνος Αρτοποιίας στο ξενοδοχείο Kapsaliana village hotel με απόλυτα παραδοσιακή αρτοποίηση. Διεκπεραιώνει σεμινάρια Αρτοποιίας σε πρόγραμμα του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. και είναι εκπαιδευτής στη Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης.

Ο Γιώργος Λαζανάκης είναι πτυχιούχος μάγειρας ζαχαροπλάστης επίσης είναι πιστοποίημενος αρχιμάγειρας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδευτής ενηλίκων.
Έως σήμερα έχει απασχοληθεί ως αρχιμάγειρας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ενώ παράλληλα έχει διδάξει σε πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θεματικό αντικείμενο την μαγειρική τόσο σε επίπεδο σεμιναρίων όσο και σε επίπεδο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

 

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

  • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

    Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

    1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
    2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
      ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
      EUROBANK: GR6002601340000080201393247
    3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
    4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

    Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
  • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια; +

  • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας; +

    Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
  • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

    Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
  • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

    Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
  • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό; +

    Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
  • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Προκήρυξη θέσης υπαλλήλου για την Διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Team bro1

Προκήρυξη θέσης υπαλλήλου γραμματειακής υποστήριξης

Designer girl amico

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies