Hotel…Service…Culture & Tourism Hospitality..! Έναρξη 01/02/25
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και μη του τουριστικού κλάδου.. Σε ανθρώπους όπου εργάζονται σε ξενοδοχειακές μονάδες και ασχολούνται είτε άμεσα είτε Έμεσα με τον τουρισμό. Καθώς οι ανάγκες και οι απαιτήσεις στο τομέα του τουρισμού όλο ένα και αυξάνονται, ο δρόμος της εκπαίδευσης και της εξέλιξης γίνονται πλέον μονόδρομος ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί σαν χώρα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναδειχτεί η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, η φιλοξενία που προσφέρουμε σαν χώρα και η σωστή εξυπηρέτηση που περιλαμβάνει και τον χειρισμό των ασυνήθιστων καταστάσεων που προκύπτουν κατά την διάρκεια της φιλοξενίας.
Οι ενότητες:
• Ο Τουρισμός στην Ελλάδα.
• Το ξενοδοχειακό προϊόν,
• προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και η φιλοξενία.
• Η κουλτούρα της εξυπηρέτησης μέσα από την Εστιατοριακή Τέχνη και Τεχνική, μια τέχνη που εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς.
• Τι εννοούμε service.
• Νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού.
• Η επικοινωνία και η δυναμική της.
• Προφίλ εργαζομένων
• ορθή διαχείριση προσωπικού και φιλοξενούμενων.
Διάρκεια :24 διδακτικές ώρες
Ημέρες και ώρες υλοποίησης: Σάββατο 01/02/25 09:00-14:00, Κυριακή 02/02/25 09:00-14:00, Σάββατο 08/02/25 09:00-14:00 και Κυριακή 09/02/25 09:00-14:00
Το κόστος του προγράμματος είναι 200€ ανά συμμετοχή.
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.
Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου- Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο 2810-302600 info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 14:00 μ.μ
Εισηγητής: Ο Καρακωνσταντάκης Δημήτριος είναι πτυχιούχος του Οργανισμού τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, κάτοχος WSET LEVEL 1,2 AWARD IN WINES QCF & Certificate Μοdern Sommelier και έχει πιστοποίηση στις αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έχει μεγάλη επαγγελματική αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία και εργφάζεται ως Operation Manager στο AMIRANDES GRECOTEL BOUTIQUE RESORT τα τελευταία χρόνια και σε διάφορα Ι.Ι.Ε.Κ.