Οι Τεχνικές Σχολές συμμετέχουν ώς πάροχος κατάρτισης στο Πρόγραμμα Στήριξης Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών Πληττόμενων από τον COVID-19.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα με τρία απλά βήματα: Αν είστε επιλέξιμος ελεύθερος επαγγελματίας επιστήμονας παρακολουθήστε το πρόγραμμα με τηλεκατάρτιση από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και εκμεταλλευτείτε το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών και των προνομίων που προσφέρουμε στους εκπαιδευόμενους μας. Ως εκπαιδευόμενος μας μπορείετε να επιλέξετε ένα από τα 120 και πλέον σεμινάρια που υλοποιούμε κάθε χρόνο (π.χ. 30% έκπτωση στο σεμινάριο Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων έκπτωση μέχρι και 50% στα υπόλοιπα σεμινάρια) ή να λάβετε με έκπτωση την ετήσια κάρτα μέλους απεριόριστων σεμιναρίων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιστημόνων -Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τους επιλέξιμους ΚΑΔκαι πέραν της δωρεάν κατάρτισης θα επιδοτηθείτε και με 600€ (400€ με την έναρξη, και 200€ με την ολοκλήρωση).

Οι επιλέξιμες κατηγορίες επιστημόνων είναι: Δικηγόροι, Γιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού), Μηχανικοί / αρχιτέκτονες, Οικονομολόγοι /Λογιστές, Εκπαιδευτικοί και Ερευνητές. Το πρόγραμμα αφορά μόνο ελεύθερους επαγγελματίες των ανωτέρω επαγγελμάτων/κλάδων και έχει διάρκεια 100 ώρες με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης (*παρακολούθηση προγράμματος με μελέτη ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού σε χρόνο που επιθυμεί ο ωφελούμενος, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, μπορείτε να δείτε τα αντικέιμενα κατάρτισης στο τέλος της σελίδας). επιπλέον παρέχεται Πιστοποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.

Πως θα συμμετάσχετε στο πρόγραμμα με τρία απλά βήματα:

 • Βήμα Πρώτο: συμπληρώστε τη φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία για την αίτηση Πατήστε εδώ για να δηλώσετε ενδιαφέρον
 • Βήμα δεύτερο: Κατεβάστε και συμπληρώστε και υπογράψτε την δήλωση εξουσιοδότησης πατώντας εδώ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ)
 • Βήμα Τρίτο: Στείλτε μας την παραπάνω εξουσιοδότηση σκαναρισμένη στο email: info@katartisi.gr (μια καλή φωτογραφία της υπογεγραμμένης εξουσιοδότησης από το κινητό σας αρκεί), για να μας εξουσιοδοτήσετε να ολοκληρώσουμε εμείς την εγγραφή σας και να εκδώσουμε τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ) σας. Στο παραπάνω email επισυνάψτε (α. Εκτύπωση από e-banking ή φωτοτυπία βιβλιαρίου, με το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμό σας ως Δικαιούχου του Λογαριασμού, και β. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή διαβατηρίου, επίσης αρκούν ευκρινείς φωτογραφίες των παραπάνω)

Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς και θα σας ενημερώσουμε μόλις εκδοθεί ο κωδικός σας (ΚΑΥΑΣ)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την διαδικασία εξουσιοδότησηςλήγει το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00, άρα η ολοκλήρωση των παραπάνω τριών βημάτων από εσάς πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/04/2020 και ώρα 15:00. Με το πέρας της προθεσμίας αυτής δεν θα είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε αιτήματα εισαγωγής στο πρόγραμμα.


Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε να ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε μόνοι σας την αίτηση και να παραλάβετε τον ΚΑΥΑΣ σας και μετά να τον αποστείλετε στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλειου info@katartisi.gr  για να τον ενεργοποιήσουμε σε όποιο σεμινάριο επιθυμείτε:

 1. Συμπληρώνετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ.
 2. Υποβολή μέσω διαδικτύου της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στο Εργάνη. Πατήστε εδώ για να κάνετε την αίτηση (με χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet). Σημείωση: Κατά την ολοκλήρωση της αίτησης σας αποθηκεύστε το αποδεικτικό υποβολής το οποίο αναγράφει τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής αίτησης συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ)
 3. Αφού κάνετε την αίτηση και λάβετε αποδεικτικό υποβολής επικοινωνήστε με τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου το αργότερο μέχρι τις 20/04 οπότε και λήγει η προθεσμία ενεργοποίησης της επιταγής κατάρτισης. Με αυτό τον τρόπο επιλέγετε τις Τεχνικές Σχολές ως πάροχο κατάρτισης και αποστέλλετε στο info@katartisi.gr το πρότυπο email του Υπουργείου Εργασίας το οποίο μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.
 4. Έπειτα η γραμματεία μας σας αποστέλλει email σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Εργασίας, ότι η επιταγή κατάρτισης σας έχει γίνει δεκτή και θα συμπεριλαμβάνει και τους κωδικός πρόσβασης στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης προκειμένου να είστε σε θέση να ξεκινήσετε άμεσα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Α διαδικασία αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 και ώρα 23.59.


Παρατηρήσεις

Σημείο 8.1.1 «Εκπαιδευτικοί όροι-Διάρκεια –Λειτουργία Προγράμματος Κατάρτισης» Το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης άρχεται το αργότερο την 25η/4/2020 με την υποχρεωτική διαβίβαση των κωδικών πρόσβασης στο Ο.Σ.Τ.Κ. από πλευράς παρόχου κατάρτισης προς τους ωφελούμενους, των οποίων οι επιταγές κατάρτισης έχουν ενεργοποιηθεί και ολοκληρώνεται το αργότερο έως και την 31η/5/2020. Η τηλεκατάρτιση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με ασύγχρονη μέθοδο, δηλαδή θα μπορεί να λαμβάνει χώρα οποτεδήποτε εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος, σε ώρα και τόπο της απολύτου επιλογής του ωφελούμενου.

➢ Σημείο 9.2 «Υλοποίηση της πιστοποίησης» Γ. Οι εξετάσεις πιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των επανεξετάσεων πιστοποίησης, θα πραγματοποιούνται μετά τη λήξη του προγράμματος κατάρτισης και το αργότερο έως την 20η /6/2020. Οι επανεξετάσεις πιστοποίησης θα διενεργούνται εντός τριών (3) ημερών από την προηγούμενη εξέταση.

➢ Σημείο 10.2.1 «Διαδικασία ενεργοποίησης της Επιταγής Κατάρτισης» Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν για την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης, εντός της προθεσμίας ενεργοποίησης της επιταγής κατάρτισης, ήτοι το αργότερο έως την 25/4/2020.

Αντικείμενα τηλεκατάρτισης:

 1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO): Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO) (Γενικές διατάξεις, Ευρωπαϊκό και Εθνικό νομικό πλαίσιο/Αρχές επεξεργασίας δεδομένων/Υπεύθυνοι επεξεργασίας και Εκτελούντες την επεξεργασία/Μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε τρίτες χώρες/διεθνείς οργανισμούς/Ανεξάρτητες αρχές επίβλεψης/Ειδικές περιπτώσεις επεξεργασίας /Ηγεσία συμμόρφωση και πρότυπα, Βασικές Έννοιες Ασφάλειας Συστημάτων Πληροφορικής, Παρουσίαση και ανάλυση Βασικών Θεμάτων Δικτύων Ασφάλεια Συστημάτων Πληροφορικής, παραδείγματα και εφαρμογές, Αυθεντικοποίηση& Κρυπτογράφηση συστημάτων πληροφορικής, Ασφάλεια Εφαρμογών, Συστημάτων & Δεδομένων, Διαδικτυακή συνεργασία.
 2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί: Ψηφιακή Υπογραφή, έκδοση, διαδικασίες και ασφάλεια, Νομοθεσία Δημοσίων Συμβάσεων, Βασικοί Ορισμοί Του Ν. 4412/2016, Σημαντικές Πλευρές Και Καινοτομίες Του Ν. 4412/2016, Ανάθεση Δημοσίων Έργων, Εκτέλεση Δημοσίων Έργων, Έννομη Προστασία Κατά Τη Σύναψη Δημοσίων Συμβάσεων, Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί, Προετοιμασία για τη Διαδικασία Υποβολής Ηλεκτρονικών Προσφορών, Τρόπος Και Διαδικασία Υποβολής Ηλεκτρονικών Προσφορών, Διαχείριση Εκτέλεσης Έργου, Χρονοδιάγραμμα, Διαχείριση Κόστους, Πρόγραμμα Ποιότητας Έργου, Σχέδιο Υγείας Και Ασφάλειας, Μητρώο Έργου.
 3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία: Η εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στο Ίντερνετ, Εργαλεία επεξεργασίας εικόνας και βίντεο, Εργαλεία ανάπτυξης Συστημάτων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (E-shop), Ηέννοιατου Search Engine Optimization, Ηλεκτρονικέςσυναλλαγές, Βασικές αρχές της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, Το νομοθετικό πλαίσιο στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου.
 4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά τςη πλέον πρόσφατης περιόδου: Χρήση H/Y και Διαχείριση Αρχείων, Επεξεργασία κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα, Διαδίκτυο - Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Παρουσιάσεις, Βάσεις Δεδομένων
 5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή - Ψηφιακά πιστοποιητικά - Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη: Βασικές λειτουργίες σύγχρονων Ψηφιακών Εφαρμογών Τ.Π.Ε., Απόκτηση ψηφιακής υπογραφής - ψηφιακά πιστοποιητικά - ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο, Τεχνικές για την ορθή διαχείριση χρόνου, Ηλεκτρονική οργάνωση γραφείου με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, Η έννοια της τηλεργασίας, Παρουσίαση Λειτουργιών Συστημάτων Τηλεργασίας & Τηλεδιάσκεψης
 6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS): Περιβαλλοντικοί όροι τεχνικών και άλλων έργων υποδομής, Νομοθεσία και πρότυπα για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, Δημιουργία "πράσινου προφίλ", Εύρεση πόρων χρηματοδότησης για περιβαλλοντικά έργα, Τεχνικές και τεχνολογίες ανακύκλωσης ειδικών ανακυκλώσιμων υλικών, Κίνητρα επεξεργασίας και αξιοποίησης αποβλήτων με νέες τεχνολογίες, Σημασία του ΒΙΜ για τη μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων, Το ΒΙΜ ως εργαλείο για τους εργολήπτες-κατασκευαστές, Το BIM ως εργαλείο για υπεργολάβους προμηθευτές, Παρουσίαση του REVIT ως εφαρμογή του ΒΙΜ, Αρχές δικτύων επικοινωνιών, Διαλειτουργικότητα. Συστήματα “έξυπνων” εφαρμογών, Σύστημα διαχείρισης κτιρίου – BMS
 7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία: Χρήση ΗΥ& Διαχείριση Αρχείων, Υπηρεσίες Διαδικτύου, Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων, Διαδικτυακή Συνεργασία, Προγραμματισμός έργου Εργαλεία διαχείρισης έργων, Δημιουργία έργου, Εργασίες/δραστηριότητες (tasks), Πόροι και κόστη, Υπολογιστικά Φύλλα, Χρηματοοικονομική Χρήση (Μορφοποίηση, Τύποι και Συναρτήσεις, Γραφήματα, Ανάλυση, Επικύρωση και Έλεγχος, Βελτίωση Παραγωγικότητας, Συνεργατική Επεξεργασία), Πρακτικές DEVOPS
 8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον: Το Θεωρητικό πλαίσιο - Οι Αρχές και οι Ομάδες Στόχοι, Ανάλυση αναγκών & Σχεδιασμός προγραμμάτων, Εκπαιδευτικές Μέθοδοι και Τεχνικές, Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Μέσα και Υποδομές, Χρήση Καινοτόμων Εργαλείων και Σύγχρονων Τεχνολογιών, Χρήση ΗΥ & Διαχείριση Αρχείων, Υπηρεσίες Διαδικτύου, Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων, Διαδικτυακή Συνεργασία, Πληροφορικός Γραμματισμός, ΤΠΕ στην Εκπαίδευση
 9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας, Επικαιροποίηση των γνώσεων που αφορούν τις λοιμώξεις σε Μονάδες Υγείας, τα δίκτυα επιτήρησης και ελέγχου αυτών, τους τρόπους εξάπλωσης αναδυομένων ή/και νεοεμφανιζομένων λοιμωδών νοσημάτων και τη σχέση τους με τη Δημόσια Υγεία., Μικροβιακή αντοχή και πολυανθεκτικότητα των μικροβίων, νεότερες διαγνωστικές μέθοδοι διερεύνησης αυτών. Ορθολογική χρήση των αντιβιοτικών στο χώρο των Μονάδων Υγείας και στην κοινότητα και η επίδραση της στην αύξηση των λοιμώξεων. Κυριότεροι τύποι λοιμώξεων στις Μονάδες Υγείας και κατανομή αυτών ανάλογα με το χώρο νοσηλείας, τις ειδικές ομάδες ασθενών ή την υποκείμενη νόσο. Πληροφόρηση και κατανόηση του νομικού πλαισίου για το ρόλο, τις αρμοδιότητες και τη λειτουργία της Επιτροπής Επιτήρησης Λοιμώξεων. Τα μέτρα πρόληψης των Λοιμώξεων και τα εργαλεία συμμόρφωσης των επαγγελματιών υγείας, σε όλο το εύρος του περιβάλλοντος των Μονάδων Υγείας. Η επίπτωση των Λοιμώξεων στις Μονάδες Υγείας στη διασφάλιση της ποιότητας της φροντίδας υγείας και στο οικονομικό κόστος.
 10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές: Ανάλυση και παρουσίαση επιχειρηματικών μοντέλων ιστοσελίδων SWOT, Ανάλυση εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος, Περιγραφή έρευνας αγοράς και τα στάδια υλοποίησης, Τρόποι προβολής μίας ιστοσελίδας μέσω ενός ολοκληρωμένου πλάνου marketing, Προϋποθέσεις επιτυχίας μέσα από την χρήση Social Media Marketing, Παρουσίαση και ανάλυση του τρόπου αύξησης των Followers στα social media, Ανάλυση ενός τακτικού πλάνου επικοινωνίας μέσα από τα Social Media, Mobile εφαρμογές

voucher footer

Ανακοινώσεις

 • Τριήμερη δια ζώσης εκπαίδευσης διοργανώθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Youth Capacity +

  Περισσότερα..
 • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου +

  Περισσότερα..
 • Προκήρυξη διαγωνισμού για την αποκατάσταση των δαπέδων. +

  Περισσότερα..
 • Προκήρυξη θέσης βοηθού λογιστή +

  Περισσότερα..
 • Προκήρυξη θέσης ηλεκτρολόγου - συντηρητή +

  Περισσότερα..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

Πολιτική Cookies