Δωρεάν, δια ζώσης (φυσική παρουσία στην αίθουσα) Επιδοτούμενα Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων Σε Μικρές Επιχειρήσεις ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, πρόκειται να υλοποιήσουν δωρεάν επιδοτούμενα προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-49 του ΟΑΕΔ έτους 2022. Οι καταρτιζόμενοι θα καταρτιστούν δωρεάν και επιπλέον θα επιδοτηθούν με 5€ ανά ώρα κατάρτισης (σύνολο 200 ευρώ για 40 ώρες μαθήματος).

Δικάιωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν: 
α) όλοι οι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις μέχρι και 49 εργαζόμενων και ο εργοδότης τους αποδίδει όλες τις νόμιμες ασφαλιστικές εισφορές. 
β) οι εργαζόμενοι με μή σταθερή εργασία/ σταθερό εργοδότη ή άνεργοι που όμως έχουν κατ' ελάχιστο 50 (πενήντα) ένσημα κατά την περίοδο 1 Ιαν. 2021 έως 31 Δεκ. 2021. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΕΡΓΩΝ  ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ)

Η κατάρτιση απαιτεί φυσική παρουσία και θα διεξαχθεί εκτός ωραρίου εργασίας (Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο απόγευμα). Η διάρκεια είναι 40 ώρες με τα εξής ενδεικτικά αντικείμενα απο τα οποία οι καταρτιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν μόνο 1:

 • Marketing/ Πωλήσεις
 • Βασικές Γνώσεις Γερμανικής Γλώσσας
 • Μηχανογραφημένη Λογιστική
 • Εκμάθηση Υπολογιστών 3 Ενότητες (WORD, EXCEL, INTERNET)
 • Διαχείριση Συγκρούσεων/ Δύσκολων Περιστατικών και Συναισθηματική Νοημοσύνης
 • Social Media Marketing
 • Βασικές Γνώσεις Ορολογίας Αγγλικής Γλώσσας για Επιχειρήσεις.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής ανάλογα με την κατηγορία εργαζόμενου στην οποία ανήκετε. ΠΡΟΣΟΧΗ: η εγγραφή ολοκληρώνεται μόνο αφού καταθέσετε στη σχολή μας KAI τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτεί ο ΟΑΕΔ για να αξιολογήσει την αίτησή σας:*

1. Εργαζόμενοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις μέχρι και 49 ατόμων και εργαζόμενοι σε αναστολή: Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

2. Εργαζόμενοι με μή σταθερή εργασία/ σταθερό εργοδότη ή άνεργοι που όμως έχουν κατ' ελάχιστο 50 (πενήντα) ένσημα κατά την περίοδο 1 Ιαν. 2021 έως 31 Δεκ. 2021 (ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΕΡΓΩΝ  ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ): Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

Δικαιολογητικά Συμμετοχής:

 1. Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα (παραλαμβάνεται αυτόματα με την συμπλήρωση της online αίτησης).
 2. ΥΔ Εργαζόμενου την οποία μπορείτε να βρείτε μέσα στην online αίτηση ή να την παραλάβετε απο τη σχολή μας κατά την κατάθεση των δικαιολογητικών.
 3. Εκτύπωση του ΑΦΜ ή εκτύπωση του TAXIS NET όπου αναγράφεται το ΑΦΜ σας.
 4. Φωτοτυπία Βιβλιαρίου Τραπέζης Ατομικού Λογαριασμού που να απεικονίζεται το ΙΒΑΝ.
 5. Αποδεικτικό εκπαιδευτικού επιπέδου.
 6. Για τους εργαζόμενους με μή σταθερή εργασία απαιτείται ΚΑΙ αντίγραφο καρτέλας ενσήμων (50 ένσημα κατ’ ελάχιστο) του έτους 2021 (ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΕΡΓΩΝ  ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ).

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δικαιολογητικά μπορείτε να υποβάλλετε με έναν απο τους δύο παρακάτω τρόπους:

1. αυτοπροσώπως στη γραμματεία μας στο Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Ν. Αλικαρνασσός, Ηράκλειο.

2. μέσω email στο info@katartisi.gr με θέμα μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και τη φράση "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΛΑΕΚ". ΠΡΟΣΟΧH: Για την δική σας σωστή εξυπηρέτηση τα δικαιολογητικά θα γίνονται αποδεκτά μέσω email μόνο εφόσον είναι ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ και συνημμένα ΟΛΑ σε ένα μήνυμα.

Πληροφορίες: Τηλ: 2810302730 και info@katartisi.gr 

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies