Voucher - Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων

voucher epistimonon

Αν είστε επιλέξιμος ελεύθερος επαγγελματίας επιστήμονας κάντε σε μας την αίτηση σας εδώ ώστε για παρακολουθήσετε τα μαθήματα από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και να εκμεταλλευτείτε το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών και των προνομίων που προσφέρουμε.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε ενδιαφέρον

ekpaideusi ekpaideutwn enilikwn se oli tin ellada small

Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα δημόσιους φορείς να αναγγέλλουν προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών που δίνουν τη δυνατότητα σε υποψήφιους Εκπαιδευτές να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ (με παράλληλη εγγραφή τους σε Μητρώο Εκπαιδευτών).

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, γιατί αυτή η διαδικασία ξεκίνησε ουσιαστικά εδώ και έξι σχεδόν χρόνια από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που σε συνεργασία με το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο) και την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων, οργάνωσε ένα υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό πρόγραμμα, δίνοντας σε εκατοντάδες υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα (ενδεικτικά: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Καβάλα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος) την ευκαιρία να συμμετέχουν στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

Τα αποτελέσματα όσων έχουν δώσει μέχρι σήμερα εξετάσεις προσεγγίζουν το απόλυτο 100% της επιτυχίας, ενώ τα σχόλια των συμμετεχόντων στα σεμινάριά μας είναι ιδιαίτερα θετικά, όπως θα δείτε παρακάτω.

Βασικό στοιχείο της επιτυχίας είναι η έμφαση που δίνουμε στις δια ζώσης συναντήσεις, τα χαρακτηριστικά των οποίων είναι:

 • 50 ώρες φυσικής παρουσίας σε αίθουσα με πιστοποιημένους Εκπαιδευτές Εκπαιδευτών
 • Ολιγομελή τμήματα, ώστε να προάγεται η συμμετοχή όλων
 • Κάλυψη σημαντικών τμημάτων της θεωρίας και έμφαση στον σχεδιασμό της μικροδιδασκαλίας
 • Παρουσίαση μικροδιδασκαλιών από όλους τους συμμετέχοντες και ανατροφοδότηση σε καθένα ξεχωριστά

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο το γεγονός ότι μέσα από το πρόγραμμά μας δίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή στις εξετάσεις, αλλά κυρίως ότι οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται ουσιαστικά και αξιόπιστα για την επιτυχία τους σε αυτές.

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους όλους τους συμμετέχοντες στα προγράμματά μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης με την ίδια αγάπη.

epistoli eoppep Page 1  epistoli eoppep Page 2

Σχόλια Καταρτιζομένων

 • Η προετοιμασία που είχαμε κάνει στο σεμινάριο ήταν καταλυτική για την επιτυχία της. Το ίδιο ειπώθηκε και από τους υπόλοιπους συν – εκπαιδευόμενους του σεμιναρίου.
  Β. Λ.
 • Οι εισηγητές υπήρξαν εύστοχοι σε πολλές παρατηρήσεις τους κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας που έκαναν, κι έτσι το αποτέλεσμα είναι μόνο θετικό.
  Γ. Ο.
 • "Με βοηθήσατε πολύ να ξεπεράσω το άγχος μου. Στις εξετάσεις οι εξεταστές να ενθουσιάστηκαν με όλα όσα έκανα. Χαρακτηριστικά μου είπαν ότι ήμουν άψογη."
  Λ. Κ.
 • "Στο σεμινάριο έφτιαξα μια απίστευτα καλή μικροδιδασκαλία (η μνήμη και η λειτουργία της) την οποία ήμουν σε θέση να σχεδιάσω, να υλοποιήσω αλλά και να τεκμηριώσω απόλυτα.."
  Μ. Ζ.
 • 1
 • 2

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Συμμετοχή με τρία Βήματα στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ

 • Βήμα 1. Εγγραφείτε σε ένα από τα σεμινάρια μας σε όλη την Ελλάδα -ήδη έχουν ολοκληρωθεί 9 κύκλοι αποφοίτων
 • Βήμα 2. Ολοκληρώστε το σεμινάριο θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 110 ωρών στην μοναδική στην Eλλάδα πλατφόρμα τηλεεκπαιδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων
 • Βήμα 3. Εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο), που αν πληρείτε τα κριτήρια σας δίνει απάντηση εντός ημέρας

Μένουμε Σπίτι - Ράβουμε Μάσκες

RAVOUME MASKES 2 1

Αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και τις 10/04/2020.

Παρακαλούνται οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι σχετικά με τα προγράμματά μας, να αποφεύγουν να προσέρχονται στο χώρο της γραμματείας και αντί αυτού να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα, emails και λογαριασμούς social media προκειμένου να επικοινωνήσουν με τη σχολή μας.

Τηλ: 2810302730, 2810244730

Email: info@katartisi.gr

Facebook: Κεκ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Η παραπάνω πρωτοβουλία ελήφθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Πολιτική Cookies