Διαδικτυακή διημερίδα με θέμα “ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ- DIGITAL COACH” ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS +

 

Μια διεθνής ερευνητική ομάδα αναπτύσσει λύσεις για να βοηθήσει εταιρείες και οργανισμούς να αναπτύξουν και να ενδυναμώσουν την στρατηγική τους για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους στο πλαίσιο της «Βιομηχανίας 4.0». Κύριες παραμέτρους προς αυτή την κατεύθυνση αποτελούν η εφαρμογή ενός μοντέλου μέτρησης «Ψηφιακής Ωρίμανσης» καθώς και η δημιουργία ενός προγράμματος κατάρτισης «ψηφιακών προπονητών» (Digital Coaches), οι οποίοι έχοντας αποκτήσει τις απαιτούμενες δεξιότητες θα κατευθύνουν και θα υποστηρίζουν εταιρείες και οργανισμούς για τη συστηματική χάραξη και υλοποίηση της ψηφιακής στρατηγικής τους. 

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός θέτει ιδιαίτερες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις, την οικονομία και την κοινωνία. Ενδο- και εξω-επιχειρησιακοί εκπαιδευτές (σύμβουλοι, εκπαιδευτές εκπαιδευτών, εκπαιδευτές και καθηγητές σε σχολές κατάρτισης / κέντρα (ενδο)επιχειρησιακής κατάρτισης) πρέπει να αποκτήσουν τις απαραίτητες ικανότητες, ώστε να είναι σε θέση να συμβάλουν στη διαμόρφωση των εξελίξεων της ψηφιακού μετασχηματισμού.  

Η απόκτηση των ικανοτήτων που απαιτούνται σε σχέση με τον ψηφιακό μετασχηματισμό εγείρει ταυτόχρονα το ερώτημα ποιες μέθοδοι διδασκαλίας/μάθησης καθώς και ποιοι «χώροι» μάθησης είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για την απόκτηση αυτών των ικανοτήτων. 

Διαβάστε Περισσότερα..

Διαδικτυακά Εργαστήρια Πράσινης Επιχειρηματικότητας

 

Έχεις μια καλή επιχειρηματική ιδέα; Φτιάξε τη δική σου start-up.

Ανέπτυξε καινοτόμες ιδέες με επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος. Ενδυνάμωσε την επιχείρηση σου σχετικά με την προστασία του κλίματος. Μάθε για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για νεοφυείς επιχειρήσεις στην Κρήτη.

💻Διαδικτυακά Εργαστήρια Πράσινης Επιχειρηματικότητας στις 25-27.5. & 2-3.6.2021

💲Δωρεάν συμμετοχή

✍ Δήλωση συμμετοχής: https://griechenland.ahk.de/.../kriti-greenteclab-dilosi...

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.greenteclabgreece.eu/

Αποτελεσματική Συνεργασία στον χώρο εργασίας. Έναρξη 14/06/2021.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, στελέχη τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντικά στελέχη, εκπαιδευτικούς, ανέργους και γενικότερα σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει νέες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με το αντικείμενο.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες:

  • Θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τα οφέλη της συνεργασίας και της ομαδικής εργασίας
  • Να αναγνωρίζουν τη σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης και των ‘συστατικών’ τους
  • Να αναγνωρίζουν τα εμπόδια στην επικοινωνία
  • Να αναγνωρίζουν και να προλαμβάνουν τις συγκρούσεις
  • Να είναι σε θέση να βελτιώσουν τη καθημερινότητα τους τόσο στο εργασιακό όσο και στο προσωπικό τους περιβάλλον.

Ενότητες:

  • Ομάδα
  • Συναισθηματική νοημοσύνη
  • Επικοινωνία
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων επικοινωνίας
  • Θέατρα Ελέγχου
  • Γλώσσα σώματος
  • Συγκρούσεις
  • Στρατηγικές διαχείρισης συγκρούσεων
  • Στοχοθεσία

Διάρκεια σεμιναρίου: 20 διδακτικές ώρες

Ημέρες και ώρες διεξαγωγης:
- Δευτέρα 14/06, 18.00-21.15
- Τετάρτη16/06, 18.00-21.15
- Τετάρτη 23/06, 18.00-21.15
- Δευτέρα 28/06, 18.00-21.15
- Τετάρτη 30/06, 18.00-21.15

Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ (*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.)

 

Εισηγητής: Κυριάκος Λεονταράκης
Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστήμιου.
Εργάζεται ως συντονιστής Marketing στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου τα τελευταία χρόνια και παράλληλα έχει απασχοληθεί ως εκπαιδευτής σε πληθώρα σεμιναρίων Διαχείρισης Συγκρούσεων, Βελτίωσης επικοινωνίας και Marketing τόσο αυτοχρηματοδοτούμενα όσο και Ευρωπαϊκά Erasmus+. 

Εξ' αποστάσεως: Βιομηχανικός σχεδιασμός συσκευασίας και εμπορική ανάδειξη προϊόντων (Packaging Design and Merchandising). ΄Εναρξη: 19/04/2021

Βιομηχανικός σχεδιασμός συσκευασίας και εμπορική ανάδειξη προϊόντων (Packaging Design and Merchandising)

 

Απευθύνεται:

  • Ιδιοκτήτες και στέλέχη επιχειρήσεων μεταποίησης και εμπορίας τοπικών προιόντων με εξαγωγική δραστηριότητα, Επαγγελματίες Γραφίστες
  • Ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων τυποποίησης ελαιολάδου Ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων τυποποίησης τροφίμων και ποτών
  • Ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων προιόντων ιδιωτικής ετικέτας
  • Εκπαιδευτές στελεχων διοίκησης επιχειρήσεων
  • Marketing managers επιχειρήσεων Τροφίμων ποτών, ελαιολάδου

Σκοπός Σεμιναρίου:

  • Αύξηση πωλήσεων προιόντων λόγω προστιθέμενης αξίας απο την συσκευασία των προιόντων
  • Αύξηση κέρδους λόγω περιορισμού απώλειας προιόντος απο διακίνηση ακατάλληλης συσκευασίας
  • Εξοικονόμηση κόστους διακίνησης προιόντων και υλικών συσκευασίας
  • Πρόσβαση σε νέες αγορές εξωτερικού
  • Ενδυνάμωση αξίας μάρκας προιόντων
  • Πρακτική κατάρτιση για τις δυνατότητες κατασκευής συσκευασιών μέσω εργαλειομηχανής (digital packaging)

Εκπαιδευτικές ενότητες:

  1. Αύξηση πωλήσεων. Προστιθέμενη αξία προιόντος λόγω αισθητική της συσκευασίας.
  2. Evas Walk.com Natural Cretan Flavors . Δημιουργία μάρκας προιόντων και βιομηχανικός Σχεδιασμός συσκευασίας (Brand and Packaging Design Case Study)
  3. Εξοικονόμηση κόστους υλικών συσκευασίας.
    Δομικός Σχεδιασμός συσκευασίας (structural packaging).
  4.  Εξοικονόμηση κόστους διακίνησης, αποθήκευσης
    συσκευασιών
  5. Δυνατότητες κατασκευής συσκευασιών μέσω εργαλειομηχανής (digital packaging)

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 κύκλοι σεμιναρίου: 

1ος κύκλος σεμ. : ημ. Δευτέρα και Τετάρτη, από 19/04-05/05 (ώρες 16:00 – 19:00)= 28 διδ/κες ώρες)

2ος κύκλος σεμ. : ημ. Δευτέρα και Τετάρτη, από 12/05-02/06 (ώρες 16:00 – 19:00)=28 διδ/κες ώρες)

Κόστος συμμετοχής: 300€ και για τους δύο κύκλους

Εισηγητής: Ο Ξενοφώντας Ρητσόπουλος είναι Βιομηχανικός Σχεδιαστής προιόντων με εξειδίκευση στη συσκευασία και επαγγελματική δραστηριότητα απο το 1998. Επίσης είναι Μηχανικός δομικής συσκευασίας, τεχνικός σχεδιαστής cad-cam και χειριστής εργαλειομηχανών κατασκευής χάρτινων συσκευασιών και σταντ από το 2004 και κατασκευαστής χάρτινων εκθεσιακών περίπτερων και συστημάτων προβολής προιόντων απο το 2009.Διδάσκει ως Καθηγητής Βιομηχανικού  Σχεδίου Συσκευασίας από το 2013 στα δημόσια και ιδιωτικα πανεπιστήμια της Φλωρεντίας ISIA Design Firenze, Accademia delle Belle Arti Firenze, IED Firenze.

Παραγωγή παγωτού: Από τη θεωρία στην πράξη. Έναρξη μέσα στον Απρίλιο.

 Σε ποιούς απευθύνεται:

Απευθύνεται σε Ιδιώτες οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με την παρασκευή παγωτού, Επαγγελματίες που ασχολούνται με την παραγωγή παγωτού και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητες τους στην παραγωγή ποιοτικού παγωτού.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι:

  • Η απόκτηση γνώσεων θεωρητικού περιεχόμενου σχετικών με την παρασκευή παγωτού.
  • Η κατανόηση της σημασίας της χρησιμοποίησης ισοζυγιών μάζας για την βελτιστοποίηση μιάς συνταγής παγωτού.
  • Η απόκτηση βασικών γνώσεων για την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών (Έρευνα και Ανάπτυξη) στη παραγωγή παγωτού.

Σε επίπεδο δεξιοτήτων:

  • Η απόκτηση των απαραίτητων βασικών ικανοτήτων για την έμπνευση-σχεδιασμό και
  • Η παρασκευή διαφορετικών συνταγών παγωτού.

Σε επίπεδο στάσεων-συμπεριφορών:

  • Η υιοθέτηση του βέλτιστου προτύπου παρασκευής παγωτού με στόχο την παραγωγή ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Η Ιστορία του Παγωτού. Από τις γρανίτες στα παγωτά
  • Παγωτό και Υγιεινή.
  • Τα απαραίτητα συστατικά του παγωτού. Δημιουργία «ζυγισμένης» συνταγής παγωτού.
  • Το μείγμα για το βιοτεχνικό παγωτό.
  • Τα ελαττώματα στο παγωτό και οι τρόποι αντιμετώπισης τους.
  • Παγωτό φρούτων με βάση το νερό.
  • Πρακτική εφαρμογή (παραγωγή διαφόρων συνταγών παγωτού).

Εισηγητής: Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη. Το 2003 αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους. Είναι Γεωπόνος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων με μεταπτυχιακές σπουδές: α) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, β) στη Διαχείριση Αποβλήτων. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων με ποικιλία θεματολογίας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει διατελέσει Διευθυντικό στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων τροφίμων. Έχει εργαστεί στο σχεδιασμό και εκτέλεση έργων πρασίνου μικρού και μεγάλου μεγέθους. Σημαντικότερο έργο του αποτέλεσε η μελέτη-ανάθεση και επίβλεψη των έργων πρασίνου στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Σήμερα εργάζεται ως συνεργάτης εξυγίανσης και ανάπτυξης επιχειρήσεων. Επίσης είναι επί σειρά ετών συνεργάτης του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.), φορέα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Τέλος, απασχολείται ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε θέματα που αφορούν οργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων και ασφάλεια τροφίμων.

Εκπομπή "10 βήματα για να πετύχεις στις εξετάσεις πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ" Τετάρτη 17/02

 

Μια Δωρεάν Επιμορφωτική, Διαδραστική, Διαδικτυακή Συνάντηση για Υποψήφιους Εκπαιδευτές Ενηλίκων, λιγο πριν τις εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 

Θέμα: "10 βήματα για να πετύχεις στις εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ".

17 Φεβρουαρίου 2021, 19.00-22.00

Μια ελάχιστη ανταπόδοση της μακρόχρονης εμπιστοσύνης σας στις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Με βασικό στόχο να στηρίξουμε τους υποψήφιους Εκπαιδευτές Ενηλίκων για να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ. 

Κατανοούμε τη δυσκολία προετοιμασίας που επιφέρει η πανδημία, οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ διαθέτουμε τις υποδομές σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για ένα δωρεάν, πανελλήνιο, διαδικτυακό, διαδραστικό, ενημερωτικό, πρόγραμμα υποστήριξης των υποψηφίων. 

Η εκκίνηση γίνεται με την διοργάνωση της Δωρεάν Επιμορφωτικής διαδικτυακής συνάντησης με ενα ζωντανό "debate" εκπαιδευτών ενηλίκων που διασταυρώνουν τις απόψεις τους και δέχονται ζωντανά ερωτήσεις από τους τηλεθεατές.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Ώρα έναρξης: 19.00

Διάρκεια: 3 ώρες

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή και να λάβετε σχετική υπενθύμιση

Συμμετέχοντες: Μ Καθαράκης, Ν Κούνουπας, 

Υποστήριξη: Κ. Λεονταράκης, Γ. Λιναρδάκης

Παραγωγή: (c) Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου 

Τεχνικές αποτελεσματικής επικοινωνίας για ξενοδοχοϋπαλλήλους - εξ αποστάσεως κατάρτιση.

Τεχνικές αποτελεσματικής επικοινωνίας για ξενοδοχοϋπαλλήλους

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη και εργαζόμενους ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, καθώς και να αποκτήσουν καινούριες δεξιότητες στην αποτελεσματική επικοινωνία στο εργασιακό περιβάλλον.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες:

  1. Θα είναι σε θέση να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους συναδέλφους και τους πελάτες τους.
  2. Θα έχουν αποκτήσει νέες επικοινωνιακές δεξιότητες και τεχνικές που θα συμβάλλουν στην εργασιακή ανάπτυξη και διαχείριση του φόρτου εργασίας τους.
  3. Θα έχουν τη δυνατότητα να επιλύουν ζητήματα που προκύπτουν από εσφαλμένη επικοινωνία και να αποφεύγουν χρονοβόρες και ψυχοφθόρες επαναλήψεις.

Ενότητες:

  • Η διαδικασία της επικοινωνίας
  • Η αποτελεσματική επικοινωνία
  • Τα εμπόδια στην αποτελεσματική επικοινωνία

Διάρκεια: 10 διδακτικές ώρες.

Κόστος: 80 ευρώ (Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.)

Εκπαιδευτής: Ο δρ. Ιωάννης Ανυφαντάκης είναι ψυχολόγος και πιστοποιημένος απο τον ΕΟΠΠΕΠ εκπαιδευτής ενηλίκων με σημαντικότατη προϋπηρεσία στην εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα ψυχολογίας. Πιο συγκεκριμένα έχει διοργανώσει και εισηγηθεί μεγάλο αριθμό σεμιναρίων που αφορούν τη διαχείριση του στρες και των συγκρούσεων στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Ισπανικά στον Τουρισμό. Δεύτερος Κύκλος.

 Παρακολουθήστε το σεμινάριο δια ζώσης σε αίθουσα είτε εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης τηλεεκπαίδευσης!!!

Όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα.

Απευθύνεται: 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ξενοδοχοϋπαλλήλους και υπαλλήλους τουριστικών γραφείων, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του στην Ισπανική Γλώσσα.

Ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων προαπαιτεί τις βασικές γνώσεις των ισπανικών (ουσιαστικά, κτητικές αντωνυμίες, ομαλά και ανώμαλα ρήματα στον Ενεστώτα, παραθετικά Επιθέτων).

Διαβάστε Περισσότερα..

Αγγλικά για ξενοδοχοϋπαλλήλους.

 

Απευθύνεται σε ξενοδοχοϋπαλλήλους, στα τμήματα κρατήσεων, υποδοχής και εστίασης, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εντάξει τα Αγγλικά στις βασικές του δεξιότητες προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τουρισμού.

Oι εκπαιδευόμενοι θα βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες στον χώρο εργασίας τους. Θα εξοικειωθούν με ορολογία σχετική με τον εργασιακό τους χώρο. Θα είναι σε θέση να επικοινωνούν προφορικά και γραπτά για ζητήματα σχετικά με την ιδιότητα τους ως εργαζόμενοι στον τουρισμό και την εστίαση. Θα μπορούν να διαχειριστούν τυχόν παράπονα πελατών-συνεργατών και να επιλύσουν τυχόν προβλήματα η διαφορές που μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό τους χώρο στην αγγλική γλώσσα.

Διαβάστε Περισσότερα..

Οργάνωση Logistics Επιχειρήσεων -Βασικές δεξιότητες του σύγχρονου logistician αποθηκάριου, χειριστή, οδηγού στελέχους αγορών – προμηθειών και πωλήσεων

 

Σκοπός:  του σεμιναρίου είναι  η παρουσίαση και ενημέρωση μεθοδολογιών  και τεχνολογίας στην οργάνωση αποθήκης και της διανομής  των επιχειρήσεων καθώς και την σχέση του Logistics με τα υπόλοιπα τμήματα της επιχείρησης. Παρουσιάζει τον νέο ρόλο του logistician όπως απαιτεί η νέα πραγματικότητα στις επιχειρήσεις , τονίζοντας τα χαρακτηριστικά και τις γνώσεις του επαγγελματικού ρόλου του.

Διαβάστε Περισσότερα..

Subcategories

Ανακοινώσεις

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

Πολιτική Cookies