Φτιάχνω το δικό μου Λαχανόκηπο σε αστικό περιβάλλον. Έναρξη: 26/11/2018

 

Απευθύνεται: Σε όσους ενδιαφέρονται να έχουν το δικό τους λαχανόκηπο αλλά και σε όσους ασχολούνται και επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Σκοπός: του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν, να συντηρήσουν και να αποκτήσουν τα δικά τους λαχανικά σε αστικό περιβάλλον.Θα είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν  προβλήματα που  θα υπάρξουν και θα μπορούν να είναι αυτάρκεις.

Θεματικές Ενότητες :

Διαβάστε Περισσότερα..

Πιλοτικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης – Online Learning

 

Οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου με χαρά σας καλούν να συμμετάσχετε στο πιλοτικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως διδασκαλίας/ τηλεκατάρτισης, το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό την κάλυψη των αναγκών μάθησης συμπολιτών μας σε απομακρυσμένες περιοχές, με πιεσμένο ωράριο και αδυναμία μετακίνησης αλλά και όσων επιθυμούν να καταρτιστούν από περιβάλλον το οποίο εκείνοι θα επιλέξουν όπως πχ. το σπίτι, το γραφείο, βιβλιοθήκη κλπ.

Ακολουθώντας τις ανάγκες των καιρών μας και πάντοτε στοχεύοντας στην πρωτοπορία στην κατάρτιση, τα ΚΕΚ Επιμελητηρίου Ηρακλείου προχωρούν ένα βήμα παραπέρα από τις καθιερωμένες μορφές μάθησης και με βάση τα πρότυπα μοντέρνων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων προσκαλούν το κοινό να συμμετέχει στην ανάπτυξη νέων τεχνικών κατάρτισης όπως είναι η εξ’ αποστάσεως κατάρτιση ή αλλιώς τηλεκατάρτιση.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν 30% έκπτωση στο πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουν.

Δυνατότητες πλατφόρμας τηλεκατάρτισης:

Διαβάστε Περισσότερα..

Βασικές αρχές ποιοτικής φροντίδας ατόμων τρίτης ηλικίας. Έναρξη: 29/11/2018

 

Μάθετε γνώσεις και τεχνικές προκειμένου να διασφαλίσετε την ανεξάρτητη και αξιοπρεπή διαβίωση του ατόμου τρίτης ηλικίας που διαμένει μαζί σας. Ταυτόχρονα βελτιώστε την ποιότητας ζωής τους και ενισχύστε το αίσθημα ασφάλειας των προστατευόμενων μελών και το δικό σας.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε συγγενείς που εμπλέκονται άμεσα στη φροντίδα ηλικιωμένων.
  • Σε φροντιστές ή υποψήφιους φροντιστές ηλικιωμένων στο σπίτι.
  • Σε όσους ενδιαφέρονται για την φροντίδα και υποστήριξη ατόμων τρίτης ηλικίας.

Σκοπός του σεμιναρίου
Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να παρέχει επικαιροποιημένες και τεκμηριωμένες γνώσεις καθώς και πρακτικές δεξιότητες στους εκπαιδευόμενους σε θέματα υποστήριξης και ολοκληρωμένης φροντίδας ηλικιωμένων στο σπίτι.

 

Περιεχόμενα Σεμιναρίου
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

Διαβάστε Περισσότερα..

Η Τέχνη της Γερμανικής και Ευρωπαϊκής Αρτοποιίας από καταξιωμένους Γερμανούς Master Bakers

 

Τα ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου σε συνεργασία με την εταιρεία Μύλοι Κρήτης, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα την Γερμανική και Ευρωπαϊκή Αρτοποιία. Το σεμινάριο θα δοθεί από καταξιωμένους Γερμανούς Master Bakers.

Σε ποιους απευθύνεται
Σε αρτοποιούς, αρτεργάτες, σεφ και λοιπούς επαγγελματίες των κλάδων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και επισιτισμού.

Διαβάστε Περισσότερα..

Μαθήματα κηπουρικής και κηποτεχνίας.

 

Απευθύνεται: σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να ασχοληθούν με φροντίδα και βελτίωση ανθόκηπων, είτε δικών τους είτε πιθανών πελατών

Σκοπός: του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν είτε να εργαστούν ως  επαγγελματίες στη συντήρηση/βελτίωση  ανθόκηπων  και πάρκων είτε απλά να καλύψουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες φροντίδας του δικού τους κήπου.

Ενότητες σεμιναρίου:

Διαβάστε Περισσότερα..

Βελτίωση επικοινωνιακών ικανοτήτων στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και αντιμετώπιση του εργασιακού στρες. 08/12/2018

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, προσωπικό επιχειρήσεων, πωλητές, στελέχη τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντικά στελέχη, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικούς, νομικούς και σε κάθε έναν που ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να αποκτήσει δεξιότητες επάνω σε αυτό το θέμα.

Σκοπός του σεμιναρίου:

Διαβάστε Περισσότερα..

Συλλογή και Χρήση Χόρτων και Βοτάνων στην Κρητική Διατροφή. Έναρξη: 23/11/2018

Σκοπός του σεμιναρίου

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσεγγίσουμε το διατροφικό κεφάλαιο Χόρτα της Κρητικής Διατροφής. Στόχοι μας είναι να αναγνωρίσουμε τα βρώσιμα χόρτα, να τα μαγειρέψουμε και να τα εντάξουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο συνδυάζοντας αφενός τα οφέλη μιας εκδρομής στην φύση και αφετέρου την ανέξοδη και υγιεινή τροφοδοσία της κουζίνας μας με υψηλής διατροφικής αξίας υλικά όπως χόρτα για σαλάτες, πίτες, λαδερά φαγητά, εδέσματα που συνοδεύουν ψάρι ή κρέας κ.ά., προωθώντας έτσι ένα υγιεινό, γευστικό και οικονομικό διατροφικό πρότυπο.

Διαβάστε Περισσότερα..

Art and Design | Σύγχρονη Διακόσμηση, Αρχιτεκτονική και Τέχνη. Έναρξη: 14/11/2018

 

Αλληλεπιδράσεις και Συνέργειες στη Σύγχρονη Διακόσμηση, Αρχιτεκτονική, Τέχνη, Μόδα, Design, Νέες Τεχνολογίες

Απευθύνεται : Σε διακοσμητές και υπεύθυνους διακόσμησης καταστημάτων, ξενοδοχείων και εστιατορίων,  σε όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει κάποιο από τα σεμινάρια Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων ή το Visual  Merchandise του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, αλλά και σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις στην Διακόσμηση

Σκοπός : του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες  να γνωρίσουν τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά ρεύματα (μπαρόκ, κλασικισμός, κλπ), να κατανοήσουν την δυναμική της άρτιας αισθητικής  η οποία στηρίζεται σε κανόνες και αρχές Σύνθεσης και Χρωματολογίας, στην εξάσκηση και το προσωπικό στιλ , να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις στην διακόσμηση και γενικότερα του Art & Design, ώστε μέσα από την διασαφήνιση εννοιών, τάσεων και στιλ , να έχουν μία πιο ολοκληρωμένη άποψη (και προτάσεις)  στην προσωπική τους εργασία.

Διαβάστε Περισσότερα..

Βασικές Αρχές της Κρητικής Διατροφής.

 

Ένα νέο και πρωτότυπο σεμινάριο που απευθύνεται στους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων είτε για να αποκτήσουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής που προσφέρει η Κρητική Διατροφή είτε για να αποκτήσουν βασικές διατροφικές γνώσεις.

Οι συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου θα είναι σε θέση να υπολογίσουν σωματικούς δείκτες υγείας, θα μπορούν να συντάξουν μόνοι τους το δικό τους Κρητικό διαιτολόγιο και να εξαλείψουν τις κακές πρακτικές του junk και πρόχειρου φαγητού.

Μέσω διαιτολογίου που θα δημιουργήσουν μόνοι τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες προσαρμοσμένο στον εαυτό τους θα μπορέσουν να ρυθμίσουν το βάρος τους βιώνοντας την Κρητική διατροφή ως τρόπο ζωής.

Διαβάστε Περισσότερα..

Δωρεάν εκμάθηση «ψηφιακών» τεχνολογιών για επαγγελματίες.

 

«Οργανώστε την επαγγελματική ζωή σας έξυπνα και εύκολα:

Αποκτήστε ψηφιακές δεξιότητες και απογειώστε την παραγωγικότητα σας και κατά συνεπεία την επιχείρηση σας »

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και  απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που θέλουν να διευκολυνθούν από την χρήση των ψηφιακών εργαλείων με τρόπο εύχρηστο και πρακτικό από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν, είτε τον υπολογιστή του γραφείου τους, τον προσωπικό τους υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους.

Θα ασχοληθούμε με ψηφιακά εργαλεία και τεχνικές που θα μας βοηθήσουν σε διαδικασίες όπως:

Διαβάστε Περισσότερα..

Subcategories

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σε ενδιαφέρει!

 

laek katartisi prosopikoi v2 small

Δωρεάν Σεμινάρια Κατάρτισης Προσωπικού

Δηλώστε ενδιαφέρον

Υπολογίστε πόσα χρήματα δικαιούστε για τη κατάρτιση του προσωπικού σας.

Μάθετε Περισσότερα...

 

 μητρώο Σχολής δια Βιου Μάθησης ΤΕΙ

 

proslipsi prosopikou me mathitheia

Υλοποίηση Πιλοτικής Τάξης Μαθητείας στην Περιφέρεια Κρήτης

Δηλώστε ενδιαφέρον

 

lookforjob

Εύρεση εργασίας.

Δείτε περισσότερα

 

 ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ