Στις 16.09.2020, Οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στις εγκαταστάσεις τους στην Αλικαρνασσό πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση τηρώντας πάντα τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19

Μετά το καλωσόρισμα ακολούθησε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “ IN_DIGIT2EU - Ψηφιακά εργαλεία που στοχεύουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων διεθνοποίησης”, Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της παρουσίασης του Ευρωπαϊκού προγράμματος, Erasmus+  “Digital based tools aiming at the development of skills for internationalisation- Ψηφιακά εργαλεία που στοχεύουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων διεθνοποίησης”.

 

indigit enimerosi 2

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την παρουσίαση του προγράμματος IN_DIGIT2EU και της μεθοδολογίας του με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων διεθνοποίησης των στελεχών και δυνητικών επιχειρηματιών των Μικρό Μεσαίων Επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος  IN_DIGIT2EU σχεδιάστηκε μια εξατομικευμένη εκπαιδευτική διαδρομή η οποία  προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες των εκπαιδευομένων μέσω ασύγχρονης εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του πιλοτικού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο - Αύγουστο 2020 στο οποίο συμμετείχαν επιχειρηματίες, στελέχη και δυνητικοί επιχειρηματίες των Μικρό Μεσαίων Επιχειρήσεων. Επίσης το κοινό είχε την δυνατότητα να περιηγηθεί στο website και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του IN_DIGIT2EU, καθώς στην θέση κάθε συμμετέχοντα είχε τοποθετηθεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής για το σκοπό αυτό.

 

indigit enimerosi 1

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 40 άτομα από διαφορετικούς οργανισμούς όπως από το Επιμελητήριο του Ηρακλείου και κυρίως στελέχη Μικρό Μεσαίων Επιχειρήσεων του Ηρακλείου κ.α.

Ομιλητές: Βουϊδάσκη Μαρία ( διαχειρίστρια Ευρωπαϊκών προγραμμάτων των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου)υ και ο κ. Κούνουπας Νικόλαος  που διετέλεσε εξωτερικό σύμβουλος του προγράμματος IN_DIGIT2EU

Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή απόψεων από τους συμμετέχοντες. 

 

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies