Στις 16.09.2020 Οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στις εγκαταστάσεις τους στην Αλικαρνασσό θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση τηρώντας πάντα τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19

Η εκδήλωση θα έχει ως στόχο την παρουσίαση του προγράμματος IN_DIGIT2EU και της μεθοδολογίας του με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων διεθνοποίησης των στελεχών και δυνητικών επιχειρηματιών των Μικρό Μεσαίων Επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος  IN_DIGIT2EU σχεδιάστηκε μια εξατομικευμένη εκπαιδευτική διαδρομή η οποία  προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες των εκπαιδευομένων μέσω ασύγχρονης εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του πιλοτικού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο - Αύγουστο 2020 στο οποίο συμμετείχαν επιχειρηματίες, στελέχη και δυνητικοί επιχειρηματίες των Μικρό Μεσαίων Επιχειρήσεων. Επίσης το κοινό θα έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στο website και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του IN_DIGIT2EU, καθώς στην θέση κάθε συμμετέχοντα θα έχει τοποθετηθεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής για το σκοπό αυτό.

Απευθύνεται: σε στελέχη Μικρό Μεσαίων Επιχειρήσεων, επιχειρηματίες Μικρό Μεσαίων Επιχειρήσεων, δυνητικούς επιχειρηματίες κ.α.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/09/2020, ώρα 17:00 – 19:00 στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην Αλικαρνασσό και θα διατεθούν 2-5 αίθουσες για το σκοπό αυτό με βάση τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων, θα σας δοθούν οδηγίες στην Γραμματεία.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Λόγω των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19, υπάρχει περιορισμός ατόμων γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2810 302738 με την κ. Βουϊδάσκη Μαρία.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies