Οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου ακολουθώντας την οδηγία του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης των κρουσμάτων Κορονοϊού, αναβάλλει όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και τις 25/03/2020.

Με σεβασμό προς την Δημόσια Υγεία και τους συμπολίτες μας που μας επιλέγουν για την κατάρτισή τους, το προσωπικό των Τεχνικών Σχολών έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση των συμμετεχόντων και προχωράει ήδη στον επαναπρογραμματισμό των σεμιναρίων μας πάντοτε σε συμμόρφωση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Στο πλαίσιο της συλλογικής αλλά και της ατομικής μας ευθύνης, θα πρέπει όλοι να λάβουμε δράση ώστε να συμβάλλουμε στον περιορισμό και όχι στη διασπορά του φαινομένου.

Για ενημέρωση και πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο 2810302730 (09:00 - 15:00).

Μένουμε Σπίτι - Ράβουμε Μάσκες

RAVOUME MASKES 2 1

Αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και τις 10/04/2020.

Παρακαλούνται οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι σχετικά με τα προγράμματά μας, να αποφεύγουν να προσέρχονται στο χώρο της γραμματείας και αντί αυτού να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα, emails και λογαριασμούς social media προκειμένου να επικοινωνήσουν με τη σχολή μας.

Τηλ: 2810302730, 2810244730

Email: info@katartisi.gr

Facebook: Κεκ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Η παραπάνω πρωτοβουλία ελήφθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Ανακοινώσεις

• Συμμετέχουμε ενεργά και #μένουμε σπίτι και ράβουμε μάσκες +