Εισηγητές με πολυετή εμπειρία από την αγορά δίνουν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

 • Που να ανοίξω το κατάστημά μου
 • Ποια προϊόντα να πουλήσω

 

 • Πώς κοστολογώ τα προϊόντα μου
 • Θα είναι βιώσιμο το νέο κατάστημα που θα ανοίξω
 • Πως θα προσεγγίσω τους πελάτες
 • Πως θα κάνω γνωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μου

Απευθύνεται:
Σε νέους επιχειρηματίες που ξεκινούν μια επιχείρηση αλλά και σε υπάρχοντες επιχειρηματίες που ξεκινούν μια νέα δραστηριότητα. Το σεμινάριο έχει καθαρά πρακτικό προσανατολισμό και προσφέρονται συμπυκνωμένη γνώση, εργαλεία λύσεις και απαντήσεις σε καθημερινά επιχειρηματικά ερωτήματα. Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι καταρτιζόμενοι θα μπορούν να διαχειρίζονται θέματα που αφορούν στην ίδρυση και οργάνωση μιας επιχείρησης καθώς και τα βασικά οικονομικά στοιχεία της, να αξιολογούν τη βιωσιμότητα και να προβλέπουν τις υποχρεώσεις τα οικονομικά στοιχεία και τις χρηματορροές της, και να αντιλαμβάνονται τις καθημερινές λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης.
Ενότητες σεμιναρίου:

  1. Ίδρυση – Οργάνωση επιχείρησης. (θεωρία 4 ώρες). Επιλογή αντικειμένου και μορφές επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιλογή νομικής μορφής της επιχείρησης κριτήρια, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα. Πηγές χρηματοδότησης (ίδια και ξένα κεφάλαια, Leasing, επιδοτήσεις, κ.τ.λ.).
  2. Απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα (θεωρία 4 ώρες). Λιανικό εμπόριο, Ποιος είναι ο πελάτης - Εξυπηρέτηση πελατών, Διασφάλιση βιωσιμότητας επιχείρησης, Ανάγκες και επιθυμίες καταναλωτή, Διαδικασίες λειτουργίας καταστήματος και αποθηκευτικοί χώροι, Πλάνο προώθησης πωλήσεων και προωθητικών ενεργειών, Σχεδιασμός Εγκατάστασης, Φωτισμός, Θέρμανση, Ψύξη, εξαερισμός, Λόγοι που οδηγούν στο κλείσιμο μιας επιχείρησης.
  3. Σχεδιασμός - Marketing και Επιχείρησης (θεωρία 4 ώρες). Έλεγχος στοιχείων κλάδου ,προβλέψεις πωλήσεων, Μορφές και τρόποι έρευνας αγοράς, χαρακτηριστικά και ιδιότητες προϊόντων και επιθυμίες πελατών, Επιλογή γκάμας προϊόντων, Σχεδιασμός παρουσίας και ροής προϊόντων (MERCHANDISING), Ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων.
  4. Εργαστήρι προσομοίωσης επιχειρηματικού περιβάλλοντος (εργαστήριο 4 ώρες). Εφαρμογή θεωρίας στην επιχείρηση επίλυση καθημερινών σεναρίων, Αξιολόγηση κατάστασης επιχείρησης. Άμεσες Δράσεις βελτίωσης ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης, Δημιουργία χάρτη μελλοντικών ενεργειών, Προβλέψεις αγοράς.
  5. Εργαστήρι προσομοίωσης επιχειρηματικού περιβάλλοντος (εργαστήριο 4 ώρες). Εφαρμογή θεωρίας στην επιχείρηση, Ατομικά σενάρια, Εξειδικευμένη υποστήριξη
  6. Οικονομική Διαχείριση και παρακολούθηση (θεωρία 4 ώρες). Περιουσία (έννοια, προσδιορισμός, παρακολούθηση), Εκμετάλλευση (έσοδα, έξοδα), Αποτελέσματα (τρόποι προσδιορισμού), Αποδοτικότητα (βασικοί αριθμοδείκτες).
  7. Εργαστήρι καθημερινής οικονομικής παρακολούθησης επιχείρησης (εργαστήριο 4 ώρες). Εξοικείωση στη Χρήση ειδικού εργαλείου excel για την οικονομική παρακολούθηση της επιχείρησης. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις, καθώς και ειδικό ηλεκτρονικό εργαλείο οικονομικής διαχείρισης της επιχείρησης. 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Δευτέρα & Τετάρτη 17:00 - 21:00, από 13 Νοεμβρίου έως 04 Δεκεμβρίου
Διάρκεια: 28 ώρες
Κόστος: 130€

Σχετικά Αρχεία:


Τόπος Υλοποίησης: Επιμελητήριο Ηρακλείου Κορωναίου 9, αίθουσα Καρούζου.
Πληροφορίες και αιτήσεις, Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Τηλ.κέντρο:2810342136, 2810302730 Fax:2810227189
e-mail: info@katartisi.gr web: www.katartisi.gr fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholes

 

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

 • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

  Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

  1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
  2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
   ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
   EUROBANK: GR6002601340000080201393247
  3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
 • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

  Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
 • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια; +

 • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας; +

  Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
 • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

  Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
 • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

  Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
 • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό; +

  Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
 • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies